Οι σκέψεις του Ζαρντίμ για ΠΑΣ, Σάλκε

09:12 11/9/2012 - Πηγή: AEK365

Από την Τετάρτη που θα έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα έχει στην διάθεση του και τους διεθνείς του Ολυμπιακού προκειμένου να μπορέσει να καταστρώσει τα πλάνα του τόσο για την αναμέτρηση του Σαββάτου στους Ζωσιμάδες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα όσο και για τον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης με την Σάλκε για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται να δώσει θέση βασικού στον Λεάντρο Γκρέκο το Σάββατο στους Ζωσιμάδες με τον Ιταλό μέσο

να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και τον Ζαρντίμ να του δίνει μια ευκαιρία. Όσο για την αναμέτρηση με την Σάλκε, ο Ζαρντίμ προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει βασικό τον Νταβίντ Φουστέρ καθώς πιστεύει πως ο Ισπανός μεσοεπιθετικός πίσω από τον Τζιμπούρ μπορεί να βοηθήσει και ανασταλτικά και δημιουργικά.
Στόχος του Ζαρντίμ είναι να διαχειριστεί σωστά το ρόστερ του Ολυμπιακού ώστε να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του ενόψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν με μια ιδιαίτερη μεταχείριση στους ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης ηλικίας εκεί όπου το ενδεχόμενο κάποιου τραυματισμού είναι αυξημένο.

Keywords
Τυχαία Θέματα