Οι σκέψεις για φορ και τα λεφτά του Βιντιάδη

09:14 16/11/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Για την απόκτηση σέντερ φορ θα κινηθεί η ΑΕΚ τον Γενάρη, σύμφωνα με την εφημερίδα η οποία τονίζει, επιγραμματικά: "Έχουν συζητηθεί ήδη τα ονόματα των Γκέκα, Μάντζιου και Πετρόπουλου. Δεξί χαφ και αριστερό μπακ οι επόμενες κινήσεις, ανοιχτό το θέμα Κατσουράνη". Πιο αναλυτικά το GOAL αναφέρει:
"ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ: Το φλερτ

της ΑΕΚ με τον 29χρονο επιθετικό κράτησε για το καλοκαίρι, αλλά δεν... έσβησε. Ο Μάντζιος φέρεται να μην είναι ικανοποιημένος από τις συνθήκες που βρήκε στο Αζερμπαϊτζάν, όπου με την Μπακού μετρά δύο γκολ σε οκτώ συμμετοχές. Δεν λέει όχι σε επαναπατρισμό, αρκεί να βρεθεί φόρμουλα στο οικονομικό και η ΑΕΚ είναι μια προοπτική που τον ελκύει.

ΦΑΝΗΣ ΓΚΕΚΑΣ: Με τέσσερα ματς στην Πριμέρα Ντιβιζιόν (χωρίς να έχει βρει δίχτυα) ο 32χρονος γκολεαντόρ δεν είναι ικανοποιημένος στη Λεβάντε. Το συμβόλαιό του δεν ξεπερνά το μισό εκατ. ευρώ (μικτών αποδοχών) και ο Γκέκας φέρεται να αναζητά ομάδα. Η ΑΕΚ είναι παλιά ιστορία, που ίσως να ανοίξει. Αρκεί να βρεθεί δίαυλος με τους Ισπανούς για δανεισμό του διεθνούς φορ και να "ψηθεί" για την κατάσταση που υπάρχει.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το όνομά του "παίζει" σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Πόσω μάλλον τώρα, που μένει και ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Με τον Φερέιρα είχε μόνο τέσσερις συμμετοχές και βρισκόταν στην έξοδο, αλλά ενδεχομένως αυτό να αλλάξει με τον Ρότσα. Ο 26χρονος φορ έχει πείρα και αρκετούς θαυμαστές εντός ΑΕΚ.


Στη λογική του Λίνεν δεν αποτελεί προτεραιότητα η προσθήκη παίκτη που θα μπορεί να καλύψει τις θέσεις του αμυντικού χαφ και του κεντρικού αμυντικού. Βέβαια, από την άλλη ουδείς στην ΑΕΚ μπορεί να είναι αδιάφορος από τη στιγμή που είναι ελεύθερος ο Κώστας Κατσουράνης. Ηδη, έχουν σημειωθεί διερευνητικές επαφές με τον διεθνή χαφ, όπου έχει διαπιστωθεί διάθεση συνεργασίας. Βέβαια, για τις οριστικές εξελίξεις και ο Κατσουράνης αναμένει τις εξελίξεις με τον Βιντιάδη. Ο 33χρονος χαφ μπορεί να καλύψει και τις δύο θέσεις, αλλά για τον Λίνεν δεν είναι άμεση ανάγκη (έχει βγάλει άλλωστε και τον Φέτση).

Για να υπάρξει μεταγραφική κουβέντα στην ΑΕΚ θα πρέπει να έχουν επιλυθεί πρώτιστα ζωτικά θέματα επιβίωσης της ομάδας. Στη συγκεκριμένη περίοδο ως μονόδρομος φαντάζει για να υπάρξει λύση η ανάληψη του "καραβιού" από τον Δημήτρη Βιντιάδη. Στην Ενωση επιθυμούν να τελειώσει το συντομότερο η διαδικασία με τον Ελληνα επιχειρηματία, ώστε να ρυθμιστούν και να πληρωθούν οι άμεσες υποχρεώσεις της εταιρείας. Οταν συμβεί αυτό, επιθυμούν να ζητήσουν από την ηγεσία του ελληνικού ποδοσφαίρου να άρει τους περιορισμούς της ΑΕΚ και να της επιτρέψει να ενισχυθεί. Διότι με τα σημερινά δεδομένα η ΑΕΚ μπορεί να αποκτήσει μόνο έναν Ελληνα ποδοσφαιριστή άνω των 24 και απεριόριστο αριθμό νεαρών. Μόνο που στην ήδη στενή αγορά οι επιλογές είναι περιορισμένες".

SPORTDAY

Στη λογική "πρώτα οι διαπραγματεύσεις και οι συμφωνίες και έπειτα τα λεφτά" κινείται ο Βιντιάδης και η εφημερίδα το τονίζει στο σημερινό της ρεπορτάζ: "Αρνητικός στο ενδεχόμενο να διευ

Keywords
Τυχαία Θέματα