«Οι Ρωσίδες θα κάνουν παιδιά με το σπέρμα του Πούτιν»!

15:46 7/11/2014 - Πηγή: AEK365

Η Ρωσίδα βουλευτής στη Δούμα, Γιελένα Μπορίσοβα Μιζουλίνα, είχε μια πολύ... έξυπνη ιδέα ώστε να βοηθήσει τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν παιδιά.

Η βουλευτής πρότεινε οι γυναίκες να τεκνοποιούν χρησιμοποιώντας το σπέρμα του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν! Όπως είπε με αυτόν τον τρόπο η Ρωσία όχι μόνο θα αποκτήσει πατριώτες αλλά θα λύσει και σε σημαντικό βαθμό το δημογραφικό της θέμα.

«Το σκεπτικό της πρότασής μου είναι απλό. Κάθε γυναίκα στη Ρωσία θα μπορεί να λάβει το γενετικό υλικό του Βλαντιμίρ Πούτιν και να αποκτήσει παιδί. Οι μητέρες αυτές θα δέχονται ιδιαιτερη φροντίδα από το κράτος», δήλωσε η βουλευτής η οποία είναι και πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Οικογενειακών Υποθέσεων!

Μάλιστα, η Μιζουλίνα εξήγησε τι θα συμβεί αν περάσει το νομοσχέδιο.

«Όταν γεννηθούν τα μωρά του Πούτιν, θα μεγαλώσουν στα σχολεία- πρότυπα "Souvorov" (στρατιωτικές σχολές) για να γαλουχηθούν από μικρά με πατριωτικές ιδέες και να είναι πιστά στη Μητέρα Πατρίδα αλλά και στον πρόεδρο της ρωσικής δημοκρατίας. Τα παιδιά, γόνοι του Ρώσου προέδρου, θα συμμετάσχουν στην πολιτική και στρατιωτική ελίτ της χώρας».

Πάντως υπάρχουν κι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η είδηση δεν είναι πραγματική και δημιουργήθηκε από την ουκρανική προπαγάνδα.

Ωστόσο, δεν θα ήταν η πρώτη φορά που η Μιζουλίνα θα προκαλούσε με τα νομοσχέδιά της. Στο παρελθόν είχε προτείνει να απαγορεύονται οι ομοφυλόφιλοι στην Κριμαία και τη Σεβαστούπολη, να απαγορεύεται σε γυναίκες που έχουν γεννήσει να σπουδάσουν σε μεταπτυχιακά, ενώ ειχε προσπαθήσει να απαγορεύσει τις υιοθεσίες Ρώσων παιδιών από Αμερικανούς.

Keywords