Μίτσελ: Δεν έχουμε περιθώριο για νέο λάθος

14:25 7/11/2014 - Πηγή: AEK365

Δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών ο Ολυμπιακός και ο Μίτσελ το τονίζει ενόψει της συνέχειας σε συνέντευξή του στο novasports.
Ο Ισπανός τεχνικός μιλάει ακόμη για την παρουσία των Μποτία και Μήτρογλου, ενώ τονίζει πως έως τα Χριστούγεννα δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για νέο λάθος.

Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός

υπογραμμίζει ότι οι καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη πρέπει να έχουν συνέχεια στο πρωτάθλημα.

«Πραγματικά για αυτό δουλεύω και αυτός είναι ο σκοπός μου. Να έχει η ομάδα την ίδια εικόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στην Ελλάδα. Για εμένα ο αγώνας με τον Πανθρακικό έχει ακριβώς την ίδια αξία με την αναμέτρηση με τη Γιουβέντους. Και αυτό ακριβώς προσπαθούμε να μεταφέρουμε στους παίκτες μας, οι οποίοι μετά από τα τελευταία παιχνίδια έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν ότι πρέπει να προσπαθούν περισσότερο στο πρωτάθλημα.

Από σήμερα έως και τη διακοπή των Χριστουγέννων, δεν έχουμε κανένα περιθώριο για νέο λάθος. Είμαστε πέντε βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ. Έχουμε να παίξουμε απέναντί του Και δεν έχουμε σκοπό να χάσουμε κανένα βαθμό από εδώ και πέρα.

Είναι πολύ ωραίο που βγάζουμε φωτογραφίες για το Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως θέλουμε να είμαστε και στις φωτογραφίες των πρωταθλητών στο τέλος της χρονιάς», τονίζει ο Ισπανός τεχνικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα