Οι πρώτες γκρίνιες στην Ρεάλ για Μπέιλ

14:20 14/8/2013 - Πηγή: AEK365

Την στιγμή που η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ, το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας για τον Ουαλό μεσοεπιθετικό, σύμφωνα με την εφημερίδα As, δεν είναι και το πιο ιδανικό.
Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Telegraph, ανέφερε πως ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, είπε στον Φλορεντίνο Πέρεθ πως ο Μπέιλ δεν είναι απαραίτητος για την ομάδα.
Ο Αντσελότι, σύμφωνα με την As, είχε αυτή

την κουβέντα με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης επειδή έχει καταλάβει πως έχει ξεκινήσει η μουρμούρα ανάμεσα στους παίκτες για τις απολαβές που γράφεται πως θα εισπράττει ο Μπέιλ.
Παίκτες όπως ο Οζίλ, ο Ντι Μαρία και ο Μπενζεμά θεωρούν τους εαυτούς τους ριγμένους την στιγμή που ο Ουαλός μεσοεπιθετικός θα εισπράττει 9-10 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.
Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ζητήσει από τον ατζέντη του να "παγώσει" τις διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο περιμένοντας τις εξελίξεις με τον Μπέιλ για να ζητήσει περισσότερα.
Επιπλέον οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης ισχυρίζονται πως η ομάδα δεν χρειάζεται τον Μπέιλ γιατί το υπάρχον ρόστερ μπορεί να οδηγήσει σε τίτλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα