Οι πρώτες φωτογραφίες του θύματος του κανιβάλου(ΦΩΤΟ)

14:23 13/6/2012 - Πηγή: AEK365

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι γιατροί τις φωτογραφίες του άστεγου άντρα που έπεσε θύμα κανιβαλισμού από τον Ρούντι Γιουτζίν τις προηγούμενες εβδομάδες στο Μαϊάμι.

Οι φωτογραφίες του Ρόναλντ Πόπο είναι σοκαριστικές με το θύμα να έχει χάσει το αριστερό του μάτι πλήρως, τη μύτη του και το μέτωπό του.

Οι γιατροί ωστόσο είναι έκπληκτοι με το γρήγορο ρυθμό ανάρρωσης του Πόπο τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Ωστόσο βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ.

Ο άντρας περπατάει με βοήθεια και τα δύο του μάτια είναι καλυμμένα,

το ένα με ράμματα από γάζα και το άλλο με ράμμα από το δέρμα. Οι γιατροί θεωρούν ότι μέρος της όρασης του μπορεί να ανακτηθεί στο δεξί του μάτι, αλλά όχι στο αριστερό το οποίο το έχασε κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Οι γιατροί του «Jackson Memorial Hospital's Ryder Trauma Center» αναφέρουν ότι ο κανίβαλος Γιουτζίν έφαγε στις 26 Μαΐου το 80% του προσώπου του άστεγου, ενώ πριν τον είχε υποχρεώσει να βγάλει όλα του τα ρούχα, κάτω από μια γέφυρα πολυσύχναστου αυτοκινητόδρομου του Μαϊάμι.

Το πρόσωπό του βρίσκεται σε τραγική κατάσταση με το μέτωπό του να λείπει, όπως και η μύτη του. Ο εγκέφαλος του ευτυχώς είναι σε καλή κατάσταση και έχει υποστεί μια απλή διάσειση.

Μάλιστα οι άνθρωποι που τον φροντίζουν δήλωσαν πως ο ίδιος ρωτούσε να μάθει ποιο ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου τελικού του NBA στον οποίο αγωνιζόταν η ομάδα της πόλης του, «Miami Heat».

Ο 32χρονος Ρούντι Γιουτζίν Ευγένι στις 26 Μαϊου είχε φάει με μανία τον άστεγο άντρα καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικής ουσίας. Ωστόσο, ο ίδιος δεν μπόρεσε να πει τι τον οδήγησε σε αυτή τη συμπεριφορά καθώς έπεσε νεκρός από τις σφαιρες των αστυνομικών στην προσπάθειά τους να τον σταματήσουν. Η σύζυγος του 32χρονου, λίγες μέρες πριν είχε δηλώσει ότι ουδέποτε στο παρελθόν είχε εκδηλώσει κρούσματα βίαιης συμπεριφοράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα