Οι μέτοχοι και ο Βιντιάδης

09:38 3/4/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για τη "στήριξη των μετόχων του 2004" που χρειάζεται η ΑΕΚ και ο Βιντιάδης γράφει η εφημερίδα, προσθέτοντας: "Και ο Θανόπουλος πέρασε με τη σειρά του χθες από τον Εισαγγελέα για τις οφειλές στο Δημόσιο, έδειξε τον μόνο δρόμο που θα μπορεί να βγάλει την ΑΕΚ από το αδιέξοδο: "Ήρθε η ώρα να μιλήσουν οι ισχυροί", είπε φεύγοντας από την Ευελπίδων. Δραματικές διαπραγματεύσεις του Βιντιάδη

για το ύψος του ποσού που θα του δώσουν οι Άγγλοι μέχρι και την τελευταία στιγμή. Δεν μιλάει σε κανέναν, επιβεβαιώνει μόνο ότι περιμένει το "τελικό ΟΚ".


SPORTDAY

Με τα αγωνιστικά ασχολείται κυρίως σήμερα η εφημερίδα γράφοντας χαρακτηριστικά: "
Η ΑΕΚ ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα που θα διώξει οριστικά το άγχος και στόχος του Γερμανού είναι να παρατάξει ένα σύνολο που παράλληλα θα παίξει και... μπάλα.

Βέβαια, στο συγκεκριμένο ματς υπάρχουν δεδομένες και σημαντικές απουσίες αφού θα λείψουν οι τιμωρημένοι Φούντας και Κορδέρο.

Αυτό φέρνει στο προσκήνιο τον Ανάκογλου, ο οποίος αναμένεται να πάρει θέση βασικού, με τον Λίνεν να σκέφτεται τη χρησιμοποίηση του 22χρονου μέσου είτε στα δεξιά του Μητρόπουλου στο ρόμβο, είτε ως δεύτερο επιθετικό πίσω απ' τον Πετρόπουλο.

Υπάρχει πάντα και η περίπτωση αλλαγής του συστήματος σε 4-5-1, ενώ στα «συν» είναι και η επιστροφή του Γκερέιρο που αναμένεται να δώσει επιπλέον επιλογές στον Γερμανό τεχνικό".


GOAL

Για τη σύλληψη του Νίκου Θανόπουλου γράφει η εφημερίδα, η οποία τονίζει ότι "ακολουθεί έπειτα ο Αδαμίδης, που κατηγορείται για κακούργημα". Στα διοικητικά τονίζεται ότι ασκούνται πιέσεις στον Παππά από τους οργανωμένους, προκειμένου να... πιέσει τον Βιντιάδη. Αναλυτικά το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει:
"Ακόμα και ο πλέον καλόπιστος παρατηρητής της υπόθεσης Βιντιάδη αντιλαμβάνεται πως με την καθυστέρηση όλων αυτών των μηνών έχει χαθεί μεγάλο ποσοστό από την αξιοπιστία του θέματος. Ολοένα και ακούγονται πιο έντονα οι φωνές που ζητούν να τελειώσει αυτή η υπόθεση με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Εάν έχει ο Βιντιάδης την οικονομική δυνατότητα, να μπει στην ΑΕΚ και να προχωρήσει. Εάν δεν μπορεί, να τεθεί ένα τέρμα και η ΑΕΚ να αναζητήσει τις επόμενες κινήσεις της, δίχως να κρέμεται από τον Βιντιάδη. Αυτό μπορούν να το κάνουν μόνο οι μέτοχοι και αυτό αποτέλεσε ένα από τα θέματα συζήτησης που είχε χθες ο Πέτρος Παππάς με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών.

Ετσι και αλλιώς, έπειτα από τη συνάντηση του Παππά με τον Βιντιάδη -για την οποία είχαν μεσολαβήσει οι οργανωμένοι- δημιουργήθηκε σχέση εκτίμησης και εμπιστοσύνης ανάμεσα στους δύο άνδρες. Ο Παππάς όλο αυτό το διάστημα έλεγε πως περιμένει το τηλεφώνημα του Βιντιάδη που θα τον ενημέρωνε για την ετοιμότητά του, ώστε να προκαλέσει τη συνάντηση με τον Μελισσανίδη. Και αφού δεν πάει ο... Μωάμεθ στο βουνό, οι οπαδοί πιέζουν για να πάει το βουνό στον Μωάμεθ. Να υπάρξει πίεση από τον Παππά προς τον Βιντιάδη, ώστε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το μέλλον. Το αίτημα αυτό υπήρξε κατά τη συνάντηση, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να υπάρξει επικοινωνία με τον Βιντιάδη. Αλλωστε, τις τελευταίες ημέρες το πρόγραμμα του υποψήφιου επενδυτή εμφανίζεται ιδιαίτερα φορτωμένο και έχει ελάχιστες επαφές και με άμεσους συνεργάτες του σε όλη τη διαδικασία. Ο Παππάς πάντως έχει αφήσει μήνυμα και περιμένει ακόμα και σήμερα να υπάρξει ενημέρωση για την πορεία των εξελίξεων. Εχοντας λάβει το μήνυμα από τους οργανωμένους πως δεν υπάρχει άλλη ανοχή στη διαδικασία.

Ο Παππάς αντιλαμβάνεται πως αργά ή γρήγορα αυτός και οι υπόλοιποι μέτοχοι του 2004 θα βρεθούν σε εξαιρετικά δυσχερή θέση. Ο Θανόπουλος έκανε λόγο για ευαισθητοποίηση, αλλά μπορεί τα κίνητρα να είναι και πιο απτά και να αφορούν τις ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες που μπορεί να προκύψουν. Αν και δεν πρέπει να αποκλειστεί η πιθανότητα να υπάρξει κάποια κίνηση-έκπληξη που θα δώσει λύση άμεσα στο οικονομικό και διοικητικό πρόβλημα της ΠΑΕ".

LIVE SPORT

Θέμα με τον Αντώνη Πετρόπουλο αναφέρει σήμερα η εφημερίδα: "Ελεύθερος ο Πετρόπουλος" υποστηρίζει και σημειώνει: "Για 10.000 ευρώ χάνεται ο Έλληνας φορ. Έληξε η προθεσμία στις 31 Μαρτίου".

Keywords
Τυχαία Θέματα