Οι μεταγραφικοί στόχοι του Βενγκέρ

23:48 16/7/2012 - Πηγή: AEK365

Και αυτό θα γίνει υπό την προϋπόθεση ο Ολλανδός επιθετικός να φέρει στο ταμείο της ομάδας του Λονδίνου περίπου 30 εκατ. λίρες.

Με αυτό το ποσό ο Αλσατός προπονητής θα βγει στην αγορά για να πραγματοποιήσει ορισμένες ιδιαίτερα αξιόλογες μεταγραφές, αν κρίνουμε από τα ονόματα που ακούγονται αυτό τον καιρό.

Κατ' αρχάς, ο Βενγκέρ θα έβλεπε με καλό μάτι την απόκτηση του Ιμπραήμ Αφελάι από την Μπαρτσελόνα. Ταιριάζει στο στυλ της Αρσεναλ

και δεν θα χρειαστεί να ξοδέψει μια περιουσία για να τον αποκτήσει. Αρχικά, ακούστηκε ότι ο Ολλανδός συμφώνησε να παραμείνει στην Μπάρτσα, αλλά τις τελευταίες μέρες ο μάνατζέρ του ξεκαθάρισε ότι είναι πιθανό να αλλάξει χώρα.

Υπάρχει ακόμη η περίπτωση του αμυντικού χαφ Γιαν Εμβιλά της Ρεν, που δήλωσε τέλη Ιουνίου ότι θα ήθελε να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ και μάλιστα στην Αρσεναλ.

Επίσης, ο Αλβαρο Νεγρέδο της Σεβίλλης θεωρείται μία ακόμη ιδανική περίπτωση για τη μετά Φαν Πέρσι εποχή, όπως και ο Αμερικανός μεσοεπιθετικός Κλίντον Ντέμπσι, που έχει τονίσει επανειλημμένα ότι θέλει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αφήσαμε τελευταίο τον Γκάνσο της Σάντος, που είναι και η πιο απίθανη περίπτωση, καθώς οι βραζιλιάνοι τον κοστολογούν πιθανότατα με περισσότερα λεφτά από όσα θα πάρουν οι «κανονιέρηδες» για τον Φαν Πέρσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα