Οι ''λίστες του Λίνεν" και το DVD της διαμαρτυρίας

09:11 23/1/2013 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Η κίνηση του Ανδρέα Δημητρέλου να πάει στην ΕΠΟ και να διαμαρτυρηθεί προς τον Σαρρή για τις διαιτησίες που τυγχάνει η ΑΕΚ, παραδίδοντάς του μάλιστα και ένα DVD με τις ως τώρα αδικίες που έχει βιώσει η ΑΕΚ, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της Ένωσης.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά η SD γράφει για τη "μαύρη λίστα" του Λίνεν

και γενικά το σχετικό μπέρδεμα: "Τη «μαύρη λίστα» του Έβαλντ Λίνεν περιμένουν στην ΑΕΚ.

Η διοίκηση της Ένωσης προχώρησε στην απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών, όμως μέχρι σήμερα δεν έχουν υπάρξει οι αναμενόμενες αποχωρήσεις.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποιοι παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Γερμανό τεχνικό, όπως έχει φανεί τουλάχιστον από τις επιλογές του), όπως ο Κατσικοκέρης, ο Φουρτάδο ή ο Τσίτας χωρίς πάντως να έχει ενημερώσει σχετικά τους διοικούντες ο 60χρονος προπονητής.

Πάντα υπάρχει και το οικονομικό κομμάτι στη μέση, μια και αν υπάρξουν ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να λύσουν τα συμβόλαιά τους, θα πρέπει να εισπράξουν κάποια χρήματα, που τούτη την περίοδο δεν είναι διαθέσιμα".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Αφήστε τις λίστες και δείτε τις κάρτες" προτρέπει τον Λίνεν και το τεχνικό τιμ η εφημερίδα εξηγώντας: "Το τεχνικό τιμ να ξυπνήσει, να σοβαρευτεί και να κοιτάξει να ηρεμήσει τα αποδυτήρια σε αυτή την κρίσιμη καμπή. Διαρρέουν κάθε λίγο και λιγάκι, εδώ κι ένα μήνα, ονόματα "κομμένων", ανάλογα με τις συμπάθειες και τις αντιπάθειές του. Δεν θα αφήσουν παίκτη για παίκτη για την την τελική ευθεία του πρωταθλήματος με τον εξοντωτικό ρυθμό που πέφτουν οι κίτρινες και ο Λίνεν ασχολείται ακόμα με... μαύρες λίστες!".
Στα μεταγραφικά τονίζεται ότι υπήρξε νέα επαφή ΑΕΚ και Λιλ με τους Γάλλους να ξεκαθαρίζουν ότι θα περιμένουν την Ένωση και θα δώσουν δανεικό τον παίκτη εφόσον βρουν τις 92.000 ευρώ.

GOAL

H κίνηση του Δημητρέλου να πάει στον πρόεδρο της ΕΠΟ είναι το βασικό θέμα της εφημερίδα σήμερα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ: "Ζήτησε ισονομία", γράφει το GOAL και προσθέτει: "Με... DVD ανά χείρας ο Δημητρέλος πήγε στην ΕΠΟ". Όσο για τον Λίνεν; Η εφημερίδα τον χαρακτηρίζει "αναποφάσιστο", σχετικά με λίστα...

LIVE SPORT

Για "θέατρο του παραλόγου" κάνει λόγο η εφημερίδα και φυσικά αναφέρεται στον Λίνεν: "Κάθε μέρα αλλάζει γνώμη ο Λίνεν για τους κομμένους", γράφει η εφημερίδα: "Θέλουμε ισονομία", η απαίτηση Δημητρέλου από τον Σαρρή", συμπληρώνει η LIVE SPORT.

Keywords
Τυχαία Θέματα