Οι λήψεις του Μουντιάλ που δεν είδαν οι Ιρανοί

16:11 15/7/2014 - Πηγή: AEK365

Με την αιτιολογία πως δεν ήταν συμβατές με την ηθική και τη θρησκεία, η Τεχεράνη "έκοψε" κάποιες από τις λήψεις του Μουντιάλ πριν προβληθούν στους δέκτες των Ιρανών πολιτών.
Έτσι λοιπόν, ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταδιδόταν με καθυστέρηση ολίγων δευτερολέπτων, έπειτα από απόφαση του επικεφαλής του κρατικού τηλεοπτικού σταθμού, προκειμένου να μπορούν οι αρμόδιοι να επεμβαίνουν και να "κόβουν" απαγορευμένες σκηνές.
Μια από αυτές τις σκηνές ήταν εκείνη που απεικόνιζε το άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή να... αγκαλιάζει το ηλιοβασίλεμα στο Ρίο.
Τις δυο ξανθές

καλλονές που υποστήριζαν με πάθος την Αργεντινή και ο τηλεοπτικός φακός ζούμαρε συνεχώς στο μπούστο τους, τις είδαν όλοι εκτός από τους Ιρανούς. Όπως συνέβη και με το φιλί του Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ με τον Λούκας Ποντόλσκι.
Απαγορευμένες σκηνές κρίθηκαν και οι τρυφεροί εναγκαλισμοί των Γερμανών διεθνών με τις συντρόφους τους μετά τη λήξη του τελικού όπως και του Γιόακιμ Λεβ με τη σύζυγο του.
Αντίθετα, η σκηνή φιλιού που προβλήθηκε κανονικά ήταν αυτή με τον Μάνουελ Νόιερ και την Γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, κατά την απονομή!

Keywords
Τυχαία Θέματα