Οι κλειστές πόρτες που βρίσκει αυτή η ΑΕΚ

09:23 3/10/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Δριμεία κριτική στη διοίκηση και έχοντας ως τίτλο: "Εσείς θα τη ρίξετε", η εφημερίδα γράφει: "Οι απίστευτες παλινωδίες της διοίκησης και η έλλειψη έστω και υποτυπώδους σχεδίου μετά την... επείγουσα απόλυση του Βλάχου τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου δημιουργούν στην ταλαιπωρημένη ΑΕΚ μεγαλύτερο πρόβλημα από το αγωνιστικό.
Απίστευτο παιχνίδι ισορροπιών και για το θέμα του προπονητή. Κόουλμαν, Γκαρίδο και Ουζουνίδης έχουν επιλεγεί, αλλά όλα είναι ανοιχτά. Μετά τον Αναστασιάδη ''όχι'' και από τον Δέλλα

και η ΑΕΚ από εκεί που καιγόταν οδεύει χωρίς προπονητή στο ματς με την Κέρκυρα".

SPORTDAY

Με την άρνηση του Τραϊανού Δέλλα ασχολείται η εφημερίδα: "Όχι" και από τον Δέλλα, που εν πείστηκε να αναλάβει", γράφει η SD και τονίζει στο θέμα του προπονητή: "Πρωτόγνωρες στιγμές βιώνει η ΑΕΚ τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Μετά τις αρνητικές απαντήσεις του Άγγελου Αναστασιάδη και του Τραϊανού Δέλλα, ο Ανδρέας Δημητρέλος βρίσκεται σε επικοινωνία με τέσσερις υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο της Ένωσης.

Χθες το απόγευμα ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ μαζί με τον Βασίλης Δημητριάδης εξέταζαν και πάλι τις επιλογές που υπάρχουν στον ορίζοντα, με γνώμονα ότι το μπάτζετ για τον επόμενο προπονητή (μαζί με το επιτελείο του) βρίσκεται λίγο πάνω από τις 100.000 ευρώ.

Στον «Δικέφαλο» δείχνουν ότι προτιμούν την αγορά του εξωτερικού και εκεί θα ρίξουν το βάρος των προσπαθειών τους. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι του Κρις Κόουλμαν, του Έβαλντ Λίνεν (φέρεται να έχει ήδη απαντήσει αρνητικά), του Χουάν Κάρλος Γαρίδο και του... απλησίαστου Τιμούρ Κετσπάγια.

Όλοι οι παραπάνω είναι γνώστες της ελληνικής πραγματικότητας, ενώ την ίδια ώρα από την εγχώρια αγορά ακούγονται οι περιπτώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη και σε δεύτερο πλάνο εκείνη του Μάκη Χάβου.

Πάντως, αν οι εξελίξεις στην αναζήτηση προπονητή αργήσουν λίγο περισσότερο, είναι πολύ πιθανό στο ματς του Σαββάτου με την Κέρκυρα στον πάγκο να είναι ο Νίκος Κωτσοβός, μέχρι πρότινος βοηθός του Βλάχου, έχοντας δίπλα του τον Μανώλη Παπαδόπουλο".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για ένα "μπάχαλο" κάνει λόγο η ΩΡΑ, στο θέμα του προπονητή γράφοντας: "Μετά το ''όχι'' του... πνευματικού του Άγγελου, ούτε ο δικός της Κολοσσός δέχεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Προτάσεις επί προτάσεων απ' όλους, εντός και γύρω από την ΑΕΚ, χωρίς κανένας να ξέρει, ούτε να καταλαβαίνει τι έχει ανάγκη, αυτή τη στιγμή, η ομάδα! Από Κόουλμαν και Πάντιτς μέχει Χάβο και Μπουμπένκο, για την επόμενη μέρα στον πάγκο της ΑΕΚ. Συνολικά 20 ονόματα ακούστηκαν χθες μετά την άρνηση του "Τράι".

LIVE SPORT

Το θέμα προπονητή είναι το κεντρικό θέμα της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, γράφοντας ότι η διοίκηση βρίσκει συνεχώς κλειστές πόρτες: "Όχι από τον Δέλλα, αρνητικός και ο Λίνεν".

Keywords
Τυχαία Θέματα