«Οι ίδιοι έθεσαν εαυτούς εκτός εθνικών ομάδων»

16:32 30/10/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Γιώργου Κοτσιλιάνου στην τηλεοπτική εκπομπή «Στο Φιλέ» της Nova ο υπεύθυνος των εθνικών ομάδων μπιτς βόλεϊ, Νεκτάριος Χαλβατζής προς αποκατάσταση της αλήθειας διευκρινίζει τα παρακάτω:

«Οι αθλητές Κοτσιλιάνος και Ζουπάνι κλήθηκαν στον εθνικό σχεδιασμό από τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Ταμπουρατζή τον Οκτώβριο του 2012 στο πλαίσιο του νέου μοντέλου λειτουργίας των εθνικών ομάδων, όπως και οι υπόλοιποι αθλητές που επιλέχθησαν.

Οι δύο αθλητές αρνήθηκαν την κλήση τους για τους δικούς τους λόγους

και έθεσαν εαυτούς εκτός εθνικών ομάδων. Παρόλα αυτά, η ΕΟΠΕ αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι δεν λειτουργεί εκδικητικά, ενέκρινε τη συμμετοχή των δύο αθλητών στις διεθνείς διοργανώσεις όποτε εκείνοι το έχουν ζητήσει.

Όσον αφορά τη χρήση του ΣΕΦ, η ομοσπονδία δηλώνει ότι το γήπεδο δεν είναι ιδιοκτησία της και η ίδια φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις και το χρησιμοποιεί μόνο για τις ανάγκες των ομάδων που συμμετέχουν στον Εθνικό Σχεδιασμό.

Τέλος σε σχέση με την στο σάιτ της ΕΟΠΕ (www.volleyball.gr) ο καθένας μπορεί να δει ότι υπάρχει συνεχής αναφορά των αποτελεσμάτων των αγώνων των δύο αθλητών.

Η ομοσπονδία τιμά την προσπάθεια των δύο αθλητών και έχει πάντα καλή θέληση συνεργασίας με την προϋπόθεση όμως ότι αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί βάσει του σχεδιασμού που έχει επιλεγεί και ήδη έχει τεθεί σε εφαρμογή».

Keywords
Τυχαία Θέματα