Οι Γερμανοί ξαναήρθαν με ματσάρα

23:26 18/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ - 18η αγωνιστική

ΣΑΛΚΕ-ΑΝΟΒΕΡΟ: 5-4

ΓΗΠΕΔΟ: Veltins Arena

Στο ματς που άνοιξε και πάλι την αυλαία της Μπουντεσλίγκας Σάλκε και Ανόβερο διαφήμισαν το ποδόσφαιρο με τους "μπλε" να επικρατούν με 5-4. Ήταν η πρώτη νίκη της Σάλκε μετά από πέντε στείρα ματς. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 44ο λεπτό όταν μετά το λάθος του Έγκιμαν η μπάλα πήγε στον Φαρφάν και αυτός από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μόλις στο 49' στο δεύτερο μέρος ο Ντράξλερ έκανε το 2-0 για τη Σάλκε. Το Ανόβερο όμως αντεπιτέθηκε. Στο 55' Ντα Σίλβα Πίντο μείωσε και τέσσερα λεπτά μετά έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Χούζτι. Η Σάλκε απάντησε και στο 63' πήρε εκ νέου προβάδισμα με σκόρερ αυτή τη φορά τον Χέγκερ. Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε στο 67' με τον Μαρικά να κάνει το 4-2 και τον Χούζτι να μειώνει με τη σέντρα. Στο 88' ο Χόλτμπι πέτυχε το πέμπτο γκολ της Σάλκε με το Ανόβερο να κάνει στις καθυστερήσεις το 5-4 με τον Ντιούφ.

ΣΑΛΚΕ: Χίλντεμπραντ, Ούτσινγα, Χέβεντς, Μάτιπ, Φουτς, Χέγκερ (73'Κολάσινατς), Νεουστάντερ, Φαραφάν, Χόλτμπι (90'Ράφαελ), Ντράξλερ (77'Μπαρνέτα), Μαρικά.

ΑΝΟΒΕΡΟ: Ζίλερ, Τσαχέντ, Έγκιμαν, Ντζουρού, Ράους, Σμιντεμπαχ (86' Κάνταχ), Σίλβα Πίντο (77'Χόφμαν), Σλάουντραφ, Χούζτι, Ντιούφ, Σόμπιετς (71'Αμπντελάουε).

Keywords
Τυχαία Θέματα