Οι επιστροφές των «Γκούντι» και Ντέμη

09:46 22/4/2012 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Η επιστροφή του Έιντουρ Γκούντγιονσεν στην αποστολή της ΑΕΚ και η πιθανότητα συμμετοχής του στον αγώνα με την Δόξα, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, που αναφέρει και τους λόγους για τους οποίους είναι αναγκαία η νίκη στο σημερινό παιχνίδι, προκειμένου να καλυφθεί το «χάντικαπ» από ΠΑΟΚ και Ατρόμητο, σε ενδεχόμενο γκέλας αυτών των δύο. Αναφορικά τώρα με τον

Ντέμη Νικολαΐδη και τις κινήσεις του, η εφημερίδα τονίζει πως όλα κυλάνε σε καλό δρόμο, χωρίς ωστόσο να θεωρείται δεδομένο ότι ο Ντέμης θα μπει στην προσεχή Γ.Σ. καθώς θέλει να είναι απολύτως έτοιμος όταν θα επιστρέψει. Παράλληλα, γίνεται λόγος και για πιθανή αναβολή αυτής, ωσότου ο Νικολαΐδης κρίνει την ετοιμότητά του για να επιστρέψει.

GOAL

Το ματς με την Δόξα Δράμας και η ευκαιρία που αναμένεται να πάρουν τα «μωρά» της ΑΕΚ, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία στέκεται στην ειλημμένη απόφαση του Νίκου Κωστένογλου να δώσει ευκαιρίες σε νέους παίκτες και να τους τσεκάρει στην πράξη. Αναφορά γίνεται και στην επιστροφή του Έιντουρ Γκούντγιονσεν, μετά από 6 μήνες, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ενόψει των πλέι οφ. Τέλος, γίνεται αναφορά και στις προθέσεις του Ντέμη Νικολαΐδη, για τον οποίο τονίζεται πως το πλένο της επιστροφής του βρίσκεται στο τελικό στάδιο, έχοντας συγκεντρώσει ομάδα επιχειρηματιών, με επικεφαλής τον Γιάννη Μπεθάνη, τη στιγμή όμως που οι αντιδράσεις δεν φαίνεται να έχουν κοπάσει.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η επιστροφή του Ντέμη Νικολαΐδη και η εφημερίδα τονίζει πως ήδη ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ έχει βρει 6 επιχειρηματίες που θα χρηματοδοτήσουν την ΠΑΕ, με πιο «δυνατό» τον Γιάννη Μπεθάνη. Μάλιστα, με όλους έχει συναντηθεί ξεχωριστά και την εβδομάδα στην οποία μπαίνουμε αύριο, αναμένεται να καθίσει και με όλους μαζί στο ίδιο τραπέζι. Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά στα κρίσιμα Δ.Σ. που θα γίνουν την Τρίτη, τόσο των Supporters, όσο και της ΠΑΕ, ενώ υπάρχει και η προαναγγελία του αγώνα με την Δόξα, εκεί όπου χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, ενώ θα δοθεί ευκαιρία και σε «πιτσιρικάδες» για να αποδείξουν στον Κωστένογλου.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Το θέμα του γηπέδου και το ενδιαφέρων των Κινέζων, είναι για ακόμα μία μέρα το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία τονίζει πως στις 28 Απριλίου είναι προγραμματισμένο το ταξίδι των ενδιαφερομένων προκειμένου να συζητήσουν από κοντά με Ερασιτεχνική και Ντέμη Νικολαΐδη. Μάλιστα, όπως τονίζεται, ο συγκεκριμένος «κολοσσός» έχει έτοιμο φάκελο με πλάνο, τόσο για το γήπεδο, όσο και για την ΠΑΕ. Από εκεί και πέρα υπάρχει η προαναγγελία του αγώνα με τη Δόξα, όπου τονίζονται οι λόγοι για την αναγκαιότητα της νίκης, αλλά και συνέντευξη που παραχώρησε ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, σε Μέσο της πατρίδας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα