Οι επενδυτές, τα εκατομμύρια και ο Νοτιάς

09:50 28/10/2011 - Πηγή: AEK365

GOAL

Στην αποκάλυψη ότι ο Νίκος Νοτιάς σκοπεύει ακόμα και να πουλήσει το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα τονίζει η εφημερίδα και στο ρεπορτάζ της σημειώνει: "Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ, καθώς είναι πλέον ξεκάθαρο πως οι μέτοχοι ενδιαφέρονται μόνο για τον τρόπο που θα αποχωρήσουν από το σύλλογο με το μικρότερο δυνατό κόστος. Πώς αλλιώς να ερμηνευθεί η πληροφορία πως ο Νίκος Νοτιάς διερευνά ιδιαίτερα σοβαρά την προοπτική παραχώρησης του προπονητικού κέντρου των Σπάτων!
Κατά πληροφορίες,

πριν από λίγες εβδομάδες είχε υπάρξει «προξενιό» σε διάφορους επιχειρηματίες, ώστε να φανεί αν έχουν ενδιαφέρον για το προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Ο Νοτιάς βλέπει πως στην ΑΕΚ δεν υπάρχει μέλλον, έχει πικραθεί πολύ από την αποδοχή που είχε η επένδυσή του στην Ελλάδα και βέβαια μπαίνει μέσα κάθε μήνα.

Οχι μόνο δεν παίρνει ευρώ από την ΠΑΕ, αλλά πληρώνει και τους τόκους για το δάνειο που πήρε προκειμένου να κατασκευάσει το έργο. Παράλληλα, απογοητεύθηκε και από τη στάση της διοίκησης Αδαμίδη, που δεν έκανε εγκαίνια και δεν έδωσε το όνομα του πατέρα του Χάρη προκειμένου να λάβει έστω μια ηθική ικανοποίηση.

Η αρχική προσπάθεια φαίνεται πως έπεσε στο κενό, καθώς σε περίοδο κρίσης ουδείς ενδιαφέρεται να αποκτήσει μια έκταση σχηματισμένη για ποδοσφαιρική ομάδα. Αμφίβολο παραμένει ακόμα το αν θα διατηρηθεί η σύμβαση με την ΠΑΕ σε περίπτωση ιδιοκτησιακής αλλαγής.

Διότι η σύμβαση για το προπονητικό παραμένει στο μυαλό πολλών με οσμή σκανδάλου, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ακόμα και η προοπτική κατάθεσης ασφαλιστικών μέτρων από τον ίδιο τον Νοτιά, προκειμένου να διασφαλίσει τα ενοίκια". Από εκει και πέρα το GOAL τονίζει ότι τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν δύο συναντήσεις μεταξύ των Μίμη Παπαϊωάννου, Θωμά Μαύρου, Στέλιου Μανωλά, Παντελή Νικολάου και Βασίλη Τσιάρτα (έπειτα από πρωτοβουλία του τελευταία) με θέμα τα δρώμενα στην ΑΕΚ. Η εφημερίδα σημειώνει ότι η συγκεκριμένη συνάντηση έγινε "με προβληματισμό και ανησυχία για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ. Οι κορυφαίες μορφές της ιστορίας της ΑΕΚ συζήτησαν για τις πιθανές λύσεις και τον δικό τους ρόλο".

SPORTDAY

Αποκλειστική συνέντευξη του Μανόλο Χιμένεθ υπάρχει στην SD με τον Ισπανό να αναφέρεται σε όλα. Από εκεί και έπειτα τα διοικητικά και η πρόθεση του Νίκου Νοτιά να μη βάλει μόνος του χρήματα στην ΑΕΚ: "Μόνος μου, όχι", φέρεται να είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ σύμφωνα με την εφημερίδα, στον Μάκη Κασνακίδη κατά τη συνάντησή τους στη Νέα Υόρκη, ενώ το ρεπορτάζ συμπληρώνει: "Ο Νοτιάς επανέλαβε πως δεν σκοπεύει να καλύψει όλο το άνοιγμα της ΠΑΕ, με την έλλειψη εναλλακτικής λύσης να οδηγεί στο... κράχ. Ο Νοτιά τόνισε εκ νέου πως δεν έχει καμία διάδοχη κατάσταση στο μυαλό του, ούτε σκοπεύει να σχηματίσει δικιά του διοίκηση και ζήτησε από τον Κασνακίδη η υπό παραίτηση διοίκηση να καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου να πείσει και τους υπόλοιπους για τον σχηματισμό... κυβέρνησης συναίνεσης".
Παράλληλα η SportDay τονίζει ότι οι παλιοί μέτοχοι δείχνουν αρνητικοί στη

Keywords
Τυχαία Θέματα