Οι δύο άνδρες που έπαιξαν με Barbie κι έγιναν πλούσιοι! (VIDEO)

21:27 15/12/2014 - Πηγή: AEK365

Συνήθως οι άντρες δεν παίζουν με κούκλες, όταν όμως το κάνουν βγάζουν πολλά λεφτά! Αυτό ισχύει τουλάχιστον για τους δύο φίλους, Μαρκ Κόουπ και Κάρλος Μος, η απόφαση των οποίων να χαλάσουν 3 δολάρια για να αγοράσουν κούκλες Barbie ήταν η καλύτερη της ζωή τους!

Οι δυο τους κάποια στιγμή θέλησαν να γυρίσουν ένα σατιρικό βίντεο για τρία κορίτσια που τσακώνονται για το ποια είναι η πιο διάσημη. Τότε τους ήρθε η ιδέα να χρησιμοποιήσουν για ήρωες κούκλες Barbie.

Από τότε τα βίντεο τους έχουν γίνει ανάρπαστα!

«Το πρώτο βίντεο που φτιάξαμε ήταν απαίσιο. Αλλά ο Κάρλο το ανέβασε στο YouTube και ευχαριστώ το Θεό που το έκανε. Είχαμε 100.000 κλικ μέσα σε μόλις μία εβδομάδα», είπε ο Μαρκ Κόουπ σε συνέντευξή του στο Business Insider. Μετά από αυτή την τόσο μεγάλη ανταπόκριση, αποφάσισαν να κάνουν κι άλλα τέτοια βίντεο και ονόμασαν το κανάλι τους «Τα πιο διάσημα κορίτσια του σχολείου».

Μετά από περίπου ένα χρόνο, ένας χρήστης του Tumblr αναδημοσίευσε gif από ένα βίντεό τους. Από τότε, αυτό έγινε άλλες 35.000 φορές και η παρακολούθηση των βίντεο εκτοξεύτηκε.

Οι ίδιοι χαρακτηρίζουν τη σειρά τους μία «βρώμικη» σαπουνόπερα με πολλές ανατροπές στο σενάριο. Οι χαρακτήρες έχουν ξεκαρδιστικές ιστορίες, από την Ντίντρα, που θέλει να γίνει ποπ σταρ, μέχρι την επιχειρηματία Τρίσα.

Πλέον δουλεύουν σε ένα high-tech στούντιο στο Λος Αντζελες, στο YouTube Space, τις εγκαταστάσεις του οποίου χρησιμοποιούν δωρεάν όσοι έχουν κανάλι στο YouTube η οποία έχει πάνω από 10.000 χρήστες. Εκεί έχουν στη διάθεσή τους τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό, ενώ πλέον συνεργάζονται με επαγγελματίες του είδους.

Keywords
Τυχαία Θέματα