Οι δέκα απαιτήσεις του Ροναλντίνιο

22:28 7/1/2014 - Πηγή: AEK365

Όπως κάθε σταρ, έτσι και ο Ροναλντίνιο προέβαλε ορισμένες απαιτήσεις προκειμένου να αποφασίσει να υπογράψει με την Μπεσίκτας. Ο Βραζιλιάνος άσος πήρε τα δρόμο της επιστροφής για την Ευρώπη, καθώς τα βρήκε σε όλα με την Τουρκική ομάδα και ζήτησε τα εξής πράγματα.

Βασική προϋπόθεση για τον Ροναλντίνιο είναι η χορήγηση

αεροπορικών εισιτηρίων για τη Βραζιλία, προκειμένου να πηγαίνει με την οικογένειά του, ενώ ζήτησε επίσης κι ένα αυτοκίνητο για να μετακινείται, με τα καύσιμα πληρωμένα από την ομάδα.

Το προσωπικό που θα απασχολείται στην οικία του, θα είναι πληρωμένο από την Μπεσίκτας, όπως και το κινητό αλλά και το σταθερό του τηλέφωνο.

Οι ετήσιες αποδοχές του θα φθάνουν τα 6 εκ. ευρώ, ενώ θα υπάρχουν μπόνους κατάκτησης στόχων. Από εκεί και πέρα, ο Ροναλντίνιο θα έχει ποσοστό επί των πωλήσεων σε φανέλες, ενώ θα έχει το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος αν το θελήσει μετά από ένα ημερολογιακό έτος.

Τέλος, θα έχει τα δικαίωμα για ατομικές χορηγίες και ντιλ, ενώ αν η Μπεσίκτας καθυστερήσει την πληρωμή του πάνω από δύο μήνες υπάρχει ειδική ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη για επιπλέον αμοιβή.

Keywords
Τυχαία Θέματα