Οι 100 καλύτεροι του 2012

19:43 10/4/2012 - Πηγή: AEK365

Το περιοδικό ΤΙΜΕ όπως και κάθε χρόνο αναδεικνύει τα πιο σημαντικά πρόσωπα και θεσμούς του έτους, τόσο από την πλευρά των αναγνωστών, όσο και από την πλευρά των συντακτών του.

Προς το παρόν, το περιοδικό έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τους 100 ανθρώπους και θεσμούς που επηρέασαν περισσότερο το 2012, όπως τους ψήφισε το κοινό. Πρώτοι στη λίστα έρχονται οι Anonymous, δεύτερος ο Έρικ Μάρτιν, ο διευθυντής του σάιτ «Reddit», όπου οι χρήστες αναρτούν υλικό από άλλα σάιτ, ενώ τρίτος

ο προϊστάμενος υπουργός του Χουγαράτ της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι.

Ωστόσο, το ΤΙΜΕ αναφέρει ότι οι Anonymous κατάφεραν να βρεθούν πρώτοι τις τελευταίες μόλις ώρες της ψηφοφορίας που έληξε στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής. Όταν έκλεισαν οι διαδικτυακές «κάλπες» οι Anonymoys είχαν συγκεντρώσει 395.000 θετικές ψήφους, ενώ την προηγούμενη μέρα είχαν μόλις 40.000! Έτσι, εν μια νυκτί πήραν την πρώτη θέση από τον Μάρτιν ο οποίος κατέληξε δεύτερος με 264.193 θετικές ψήφους.

Ο τρίτος στη σειρά, ο Ναρέντρα Μόντι, ναι μεν συγκέντρωσε 256.792 θετικές ψήφους, όμως οι αρνητικές ψήφοι που δέχθηκε ήταν περισσότερες και συγκεκριμένα 266.684!

Σε όλη την λίστα συναντάμε πρόσωπα απ' όλους τους τομείς, από την πολιτική, τον ακτιβισμό έως και τη μουσική και την υποκριτική. Με μεγαλύτερο ενδιαφέρον αναμένεται τώρα το πρόσωπο της χρονιάς από τους συντάκτες του περιοδικού.

Δείτε εδώ όλη τη λίστα.

Keywords
Τυχαία Θέματα