Όγιος: Όποιος έχει αρχ... συνεχίζει

09:32 7/11/2013 - Πηγή: AEK365

Στις τάξεις της διοίκησης και των οπαδών του Ηρακλή επικρατεί εκνευρισμός μετά την ήττα από την Νίκη Βόλου με τον Γκιγιέρμο Όγιος να υπογραμμίζει στους παίκτες του πως θα τους στηρίξει αλλά να τους ξεκαθαρίζει πως θα συνεχίσει μόνο με όσους αντέχουν την πίεση.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αργεντινός τεχνικός μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή είπε το εξής: "Είμαι εδώ για εσάς και θα βγω να σας υπερασπιστώ όποτε και αν χρειαστεί.

Σήμερα εδώ θα ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα. Είναι αδιανόητο να βλέπω απαθείς παίκτες στο γήπεδο χωρίς ποδοσφαιρικό εγωισμό. Αυτό πρέπει να τελειώσει. Όποιος έχει αρχ... συνεχίζει. Έρχεται, κάνει προπόνηση και γίνεται ένα με τον σύλλογο. Όσοι δεν μπορούν ή δεν αντέχουν την πίεση να φύγουν. Δεν τους θέλουμε. Ήρθαν στην Μίκρα οι οπαδοί μας, αλλά αυτό δεν ήταν τίποτα. Εγώ όταν ήμουν στην Αργεντινή έμπαιναν μέσα με πιστόλια και μας σημάδευαν. Έχουν δίκιο να είναι δυσαρεστημένοι. Θέλουν πάθος και να... ματώσουμε την φανέλα. Όλοι μαζί πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας και να κάνουμε τον Ηρακλή πρωταγωνιστή".

Keywords
Τυχαία Θέματα