Οχτώ παίκτες στο όριο καρτών!

20:17 8/5/2012 - Πηγή: AEK365

Επανειλημμένος έχει τονιστεί η ευκολία με την οποία οι διαιτητές βγάζουν την κίτρινη κάρτα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ακόμα και αν αυτές είναι... ανύπαρκτες. Άλλωστε, το γεγονός αυτό έχει φέρει την Ένωση να βρίσκεται -μακράν του δεύτερου- στην πρώτη θέση των κίτρινων καρτών, έχοντας συμπληρώσει ήδη τις 110 (υπάρχουν και 4 ακόμα που ήταν δεύτερες και αποβλήθηκαν οι Σιαλμάς, Μανωλάς, Ρίκκα και Μάκος). Ήταν αναμενόμενο λοιπόν τα προβλήματα των τιμωριών συχνά πυκνά να κάνουν τη εμφάνισή τους και να επηρεάζουν την ομάδα, που ταξίδευε με

αποστολές... ανάγκης σε πολλά ματς.

Λόγω του ότι οι κάρτες δεν σβήνονται στα πλέι οφ, αλλά ο κάθε ποδοσφαιριστής τις κουβαλάει και στους αγώνες κατάταξης, το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο για την ΑΕΚ, που στα τέσσερα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια της, έχει 8 παίκτες στο όριο καρτών. Μάλιστα, κανείς εξ αυτών δεν κινδυνεύει με τιμωρία μίας αγωνιστικής, αλλά όλοι τους από δύο. Συγκεκριμένα οι Καφές (6), Μανωλάς (9), Δελλας (6), Λεονάρντο (6), Μάκος (9), Καράμπελας (9), Γεωργέας (6) και Λυμπερόπουλος (12) θα πρέπει να καταβάλουν τεράστια προσπάθεια προκειμένου να μην δεχτούν άλλη κίτρινη και χάσουν δύο ματς.

Βέβαια, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα και σε μία τέτοια περίπτωση, καλύτερα θα ήταν να... αναζητήσουν την αποβολή στα τελευταία λεπτά του ματς, αφού αυτό θα σημαίνει μία αγωνιστική και όχι δύο, βάσει κίτρινων καρτών. Είναι λογικό λοιπόν η ΑΕΚ να έχει πολλά παράπονα από τους διαιτητές, που με μεγάλη ευκολία την έχουν γεμίσει κάρτες τη φετινή περίοδο, όμως και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και να μην δέχονται για... πλάκα κίτρινες, όπως συνέβη χθες με τον Μανωλά (έτσι έφτασε στο όριο καρτών), στο 94 λεπτό και χωρίς λόγο.

Keywords
Τυχαία Θέματα