Όχι πια «Σεντ Τζέιμς Παρκ»

14:36 10/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ορατό είναι το ενδεχόμενο το γήπεδο της Νιούκαστλ να μην ονομάζεται πλέον "Σεντ Τζέιμς Παρκ" καθώς με επίσημη ανακοίνωση η διοίκηση έκανε γνωστό πως αναζητά χορηγό εταιρεία για την πλήρη παραχώρηση του ονόματος του γηπέδου.

Παρόμοια προσπάθεια είχε γίνει το 2009 χωρίς αποτέλεσμα με την Νιούκαστλ να επιχειρεί ξανά να βρει χορηγό και να αποκομίσει κέρδη αντίστοιχα με αυτά που έχει η Άρσεναλ από την "Emirates" και η Μάντσεστερ Σίτι από την "Etihad". Μάλιστα, σύμφωνα με το Sky

Sports" μέχρι να βρεθεί ο χορηγός, είναι πολύ πιθανόν το γήπεδο της Νιούκαστλ να ονομάζεται "Sports Direct Arena" καθώς η εταιρεία "Sports Direct" ανήκει στον ιδιοκτήτη της αγγλικής ομάδας, τον Μάρκ Άσλεϊ.

Η απόφαση αυτή της Νιούκαστλ έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών της ομάδας με τον διευθυντή του περιοδικού των φίλων της Νιούκαστλ, τον Μαρκ Γιένσεν να δηλώνει: " Οι αποφάσεις της διοίκησης επιβεβαιώνει όσους θεωρούν ότι η διοίκηση του συλλόγου δεν δίνει τη σημασία που θα έπρεπε στο αγωνιστικό κομμάτι και την πορεία της ομάδας, υποβαθμίζοντας την προσπάθεια που έχουν κάνει τη φετινή σεζόν ο Πάρντιου και οι ποδοσφαιριστές του. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η συγκυρία. Η διοίκηση της Νιούκαστλ επέλεξε να προβεί στη συγκεκριμένη κίνηση τη στιγμή που επικρατεί ευφορία για τις εμφανίσεις και τη βαθμολογική θέση".

Keywords
Τυχαία Θέματα