Ο Βρετανός με τις μεγαλύτερες πατούσες!

19:21 23/11/2011 - Πηγή: AEK365

Μεγάλο...σουξέ έχει στις γυναίκες ένας 19χρονος από την Μεγάλη Βρετανία. Δεν χρειάζεται να τους πει κάτι, απλώς τους δείχνει τα πόδια του και τα υπόλοιπα... εννοούνται! Ο Καρλ Γκρίφιθς έχει τις μεγαλύτερες πατούσες της χώρας καθώς φοράει 21 νούμερο παπουτσιού (βρετανικό) τη στιγμή που ο μέσος Βρετανός άντρας φοράει 9!


Όπως λέει μάλιστα ο ίδιος όσα λένε για τους άντρες με τις μεγάλες πατούσες ισχύει απόλυτα: «Μπορώ να το επιβεβαιώσω! Ήδη έχω περισσότερες από 30 ολοκληρωμένες σχέσεις. Οι γυναίκες ένας πράγμα θέλουν από μένα. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου δε με χαλάει

καθόλου. Αυτό που λένε για τους άνδρες με τις μεγάλες πατούσες ισχύει», ξεκαθάρισε ο 19χρονος. Βεβαια η τόσο μεγάλη ζήτησή του δεν του αφήνει χρόνο για μια σταθερή σχέση.

Οι πατούσες του που σήμερα φτάνουν τα 36,8 εκατοστά ήταν πάντοτε δυσανάλογα μεγάλες: «Μεγάλωνα τόσο γρήγορα που η μητέρα μου έπαιρνε καινούργια παπούτσια κάθε τρεις και λίγο. Κάθε χρόνο μπορεί να άλλαζα μέχρι και τρια ζευγάρια», προσέθεσε.


Ο 19χρονος είναι παίκτης του ράγκμπι και για τα παπούτσια κάνει ειδική παραγγελία από την Αμερική καθώς στη Βρετανία δε μπορεί να βρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα