«Ο Βλάχος ζήτησε ενίσχυση»

23:12 14/8/2012 - Πηγή: AEK365

Την πεποίθηση πως η ΑΕΚ θα εμφανιστεί αντάξια της ιστορίας της και θα πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα, εξέφρασε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χρήστος Κωστής, μετά το 1-0 του «Δικεφάλου» επί του Ηρακλή Ψαχνών.

«Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον, γιατί η ΑΕΚ πρέπει να πρωταγωνιστεί και πιστεύω πως θα το κάνει με τη βοήθεια του κόσμου», δήλωσε ο γενικός αρχηγός της «Ένωσης».

Αναλυτικά όσα είπε

ο Χρήστος Κωστής στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το φιλικό της ΑΕΚ με τον Ηρακλή Ψαχνών (1-0): «Είδαμε αρκετά θετικά μηνύματα από το φιλικό αυτό. Τα παιδιά ακολούθησαν τις οδηγίες του προπονητή και τα πήγαν πολύ καλά τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, όπου είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Μπορεί να υπάρχουν ακόμα κάποια θέματα, όπως είναι η βελτίωση των παικτών, αλλά το θετικό είναι ότι υπάρχουν όλα τα εφόδια για να είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος η ΑΕΚ. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον, γιατί η ΑΕΚ πρέπει να πρωταγωνιστεί και πιστεύω πως θα το κάνει με τη βοήθεια του κόσμου».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις: «Όλοι δουλεύουμε για το καλύτερο. Ο κύριος Βλάχος ζήτησε ενίσχυση, για την οποία ασχολούνται οι κύριοι Τσιάρας και Μαύρος, που είναι οι αρμόδιοι για να σας απαντήσουν γι’ αυτό. Η ΑΕΚ θα πρωταγωνιστήσει να είστε σίγουροι».

Keywords
Τυχαία Θέματα