Ο Βλάχος μοιράζει ευκαιρίες

21:46 3/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ έχει προγραμματίσει σε διάστημα μίας εβδομάδας να δώσει τρία φιλικά παιχνίδια. Αύριο Τρίτη (18:00) στο γήπεδο της Νίκαιας κόντρα στον Ιωνικό, την Παρασκευή στην Βοιωτία με τον Λεβαδειακό και την Τρίτη 11/09 στο γήπεδο της ΝΗΑΡ ΗΣΤ με τον Μικρασιατικό. Τρία ενενηντάλεπτα με στόχο να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για το σύνολο του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ.
Ωστόσο, ο Βαγγέλης Βλάχος έχει στο μυαλό του συγκεκριμένο

πλάνο. Στόχος του είναι στα δύο φιλικά με Ιωνικό και Μικρασιατικό (Περιφερειακό Πρωτάθλημα και Β’ κατηγορία ΕΠΣΑ αντίστοιχα) να αγωνιστούν περισσότερο χρόνο συμμετοχής, οι παίκτες που ανήκουν στην ομάδα και στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκα δεν έχουν παίξει καθόλου ή λίγο. Και αυτό για να τους δει εν δράσει, να βγάλει συμπεράσματα για την κατάσταση τους και να τους δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούν.
Στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, ο Βλάχος προσανατολίζεται στο να βάλει παίκτες που έχουν παίξει στις δύο πρώτες αγωνιστικές και παράλληλα να δώσει ευκαιρίες σε κάποια παιδιά ξανά, αφού θα λείπουν οι πέντε διεθνείς Κατίδης, Μπουγαΐδης, Φούντας, Γροντής και Παπαδημητρίου, ενώ τραυματίας είναι ο Λαγός (όπως και οι Τσαμουρλίδης – Καλογέρης) και δεν υπάρχει εκτίμηση ακόμη για την κατάσταση του Γιάγκο (υπέστη κάκωση), ενώ πιθανότατα θα είναι διαθέσιμος ο Ρίκκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα