«Ο Βίλας Μπόας έκανε τις μεταγραφές»

20:54 19/12/2013 - Πηγή: AEK365

Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο Λες Φέρντιναντ, μέλος του προπονητικού τιμ της Τότεναμ, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους, μετά τις φήμες που ανέφεραν πως οι μεταγραφές του καλοκαιριού ήταν επιλογές του τεχνικού διευθυντή των «σπιρουνιών», Φράνκο Μπαλντίνι και όχι του Βίλας Μπόας.

Ο Φέρντιναντ τόνισε επίσης πως ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε το «οκ» και για όποια ποσά δαπανήθηκαν. «Μιλώντας με τον Βίλας-Μπόας, καταλάβαινα ότι ήταν ικανοποιημένος με τις μεταγραφές. Χάσαμε τον Μπέιλ και ξοδέψαμε πάνω από 100 εκατομμύρια λίρες. Όταν ξοδεύει

κανείς τόσα χρήματα, ξεχνάει το ότι οι παίκτες πρέπει να προσαρμοστούν για να αποδώσουν.

Ειδικά στην Πρέμιερ Λιγκ, οι περισσότεροι παίκτες χρειάζονται τουλάχιστον έξι μήνες με έναν χρόνο για να προσαρμοστούν. Και ο προπονητής και η διοίκηση πάντως, δήλωναν ότι ο βασικός στόχος ήταν η έξοδος στο Champions League».

Την ίδια ώρα, ο υπηρεσιακός τεχνικός της Τότεναμ, Τιμ Σέργουντ δήλωσε ότι θα μπορούσε να διαδεχθεί τον Βίλας-Μπόας στην τεχνική ηγεσία αν και δεν γνωρίζει καν αν θα καθοδηγήσει την ομάδα στον επόμενο αγώνα.
«Είναι αβέβαιο τι θα γίνει στο άμεσο μέλλον, αλλά μου αρέσουν τέτοιες προκλήσεις.» τόνισε ο Σέργουντ, ο οποίος δήλωσε επίσης: «Γνωρίζω έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Νομίζω ότι μπορώ να διαχειριστώ καλά την κατάσταση και τους παίκτες και να είμαι ειλικρινής μαζί τους. Ο πρόεδρος πρέπει να πάρει τη σωστή απόφαση και να βρει τον καταλληλότερο προπονητή για να οδηγήσει τον σύλλογο ψηλά».

Θυμίζουμε ότι ο Σέργουντ οδήγησε την ομάδα στην ήττα από τη Γουεστ Χαμ με 1-2 για το Λιγκ Καπ το βράδυ της Τετάρτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα