Ο Βενγκέρ ζητάει την τιμωρία των Παρί και Σίτι

13:59 3/5/2014 - Πηγή: AEK365

Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι κινδυνεύουν με τιμωρία από την UEFA για παραβίαση των κανονισμών του Financial Fair Play με τον Αρσέν Βενγκέρ να καλεί την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να τιμωρήσει τις δυο ομάδες.
Σε δηλώσεις του ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ τόνισε: «Υπάρχουν κανονισμοί που πρέπει να σεβαστούμε όσον αφορά το Financial Fair Play.

Aν δεν τους τηρείς πρέπει να τιμωρηθείς. Ένας από τους κανονισμούς είναι μία ομάδα να τιμωρείται αυστηρά όταν ξεπεράσει το όριο που επιτρέπεται. Αν ξεπεράσεις κατά 100 εκατ. ευρώ το μπάτζετ τότε θα πρέπει η ομάδα να τιμωρείται με αντίστοιχο ποσό που παίρνει από την UEFA.
Δεν βλέπω να τηρείται και αν δεν συμβαίνει αυτό τότε υπάρχει πρόβλημα με τον κανονισμό και στο μέλλον δεν πρόκειται να τον σέβεται καμία ομάδα. Έχω σκεφτεί το πρόβλημα και τα μίντια μπορεί να παίξουν ρόλο σε αυτό το θέμα.
Όταν η UEFA πουλάει τα δικαιώματα της στην γαλλική τηλεόραση είναι δύσκολο να τους εξηγήσεις σε αυτούς που έχουν πληρώσει χρήματα ότι η καλύτερη ομάδα της χώρας δεν θα παίξει στην διοργάνωση.
Δεν ξέρω πόσο μακριά θα πάει. Αν δεν υπάρξει θετικό αποτέλεσμα θα απογοητευτούμε. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα