«Ο Βασιλιάς του Τσάμπιονς Λιγκ» (ΦΩΤΟΣ)

11:57 4/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η πρόκριση της Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 3-1 επί της Μίλαν στο "Καμπ Νου" έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από τις καταλανικές εφημερίδες.

Στην κεντρική φωτογραφία της "Sport" εμφανίζονται ο Ινιέστα και ο Μέσι να πανηγυρίζουν με τον κεντρικό τίτλο "Ο Βασιλιάς του Τσάμπιονς Λιγκ". Παράλληλα σημειώνει πως η Μπαρτσελόνα θα βρεθεί σε ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν ενώ στην ηλεκτρονική της έκδοση αποθεώνει τον Λιονέλ Μέσι γράφοντας: "Για πάντα μαζί,

για πάντα Μέσι".
Ο κεντρικός τίτλος στο πρωτοσέλιδο της "El Mundo Deportivo" είναι κάπως... ιταλικός καθώς γράφει "Bravissimo" με κεντρική φωτογραφία τους Σεσκ και Μέσι να πανηγυρίζουν. Η καταλανική εφημερίδα αναφέρει και εκείνη την συμμετοχή της Μπαρτσελόνα για πέμπτη σερί φορά στα ημιτελικά ενώ επισημαίνει πως "δυο γκολ του Μέσι με πέναλτι και ένα του Ινιέστα λύγισαν την Μίλαν".

Οι εφημερίδες της Μαδρίτης και συγκεκριμένα η "MARCA", έχει κεντρικό τίτλο "Η πέμπτη Cule" αναφερόμενη στην παρουσία της Μπαρτσελόνα για Πέμπτη σερί φορά στα ημιτελικά ενώ για τα δυο πέναλτι που κέρδισε γράφει: "Δύο γκολ του Μέσι και τα δύο με πέναλτι που προκάλεσαν πολλές διαμαρτυρίες και ένα του Ινιέστα ανέτρεψαν αυτό της Μίλαν". Παράλληλα, αναφέρουν με "χτύπημα" και τις δηλώσεις του Ιμπραΐμοβιτς που αναφέρονται στην ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Μπαρτσελόνα και στην εύνοιά της από τη διαιτησία: "Τώρα ξέρω αυτό που αισθάνεται ο Μουρίνιο όταν παίζει στο Καμπ Νου".
Σε αντίθεση με τη Marca, η As έχει στο πρωτοσέλιδο θέμα της Ρεάλ Μαδρίτης και το ότι οι Μαδριλένοι θέλουν να παραμείνει ο Ιγκουαΐν, όπως προέκυψε μετά τις δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο και του Εμίλιο Μπουντραγκένιο, που διέψευσαν τις φήμες περί παραχώρησής του για τον Κουν Αγουέρο. Στην Μπαρτσελόνα αναφέρονται στο κάτω μέρος της σελίδας, γράφοντας το σκορ και ότι "Η Μπάρτσα έφτασε στον πέμπτο συνεχόμενο ημιτελικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα