Ο Βασιλείου «σκότωσε» τη Βέροια

21:25 21/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 18η αγωνιστική

ΒΕΡΟΙΑ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Βέροιας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σ.Τριτσώνης

Μεγάλο διπλό πήρε ο Λεβαδειακός στη Βέροια επικρατώντας με 2-1 χάρη σε ένα γκολ λίγο πριν τη λήξη κι ενώ δευτερόλεπτα

πριν οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει.

Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος άνοιξαν το σκορ νωρίς όταν στο 18' ο Λισγάρας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 26' ο Ρομέου βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο Λόπεθ. Δέκα λεπτά μετά ο Λόπεθ πρόλαβε τον Ζησόπουλο που έβγαινε μόνος του.

δυνατά στο δεύτερο μέρος και έψαξε την ισοφάριση. Απείλησε με τους Μπραγκάν στο 53' ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης είχε και μια καλή κεφαλιά την οποία μπλόκαρε ο Κυριακίδης. Στο 66' μετά από ωραία ενέργεια του Ολαϊτάν η μπάλα πήγε τον Γκιγιέρμο που σούταρε πάνω στον γκολκίπερ του Λεβαδειακού. Ο Μαχαίρας στο 81' έχασε μεγάλη ευκαιρία να σφραγίσει τη νίκη της ομάδας του όταν από ιδανική θέση σούταρε άουτ. Πέντε λεπτά μετά ήρθε η ισοφάριση για την Βέροια

όταν ο Μαχαίρας προσπάθησε να απομακρύνει τη μπάλα και τελικά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα έπαιρναν τον βαθμό όμως με τη σέντρα ο Πόι έκανε τη σέντρα και ο Βασιλείο με κεφαλιά έγραψε το 2-1.

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Σνάουτσνερ (90'Καλτσάς), Ορέστες, Καλογέρης, Καλί, Γεωργέας (68'Ιωάννου), Καφές, Ολαϊτάν, Γκιγιέρμο, Μπαργκάν, Κόστλι.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Λισγάρας, Ζησόπουλος, Γεωργίου, Χοσέμι, Ρομέου (74'Βασιλείου), Πόι, Μεντί, Ακόστα (76'Μαχαίρας).

Keywords
Τυχαία Θέματα