Ο Βαγγέλης από τη Ναζαρέτ!

19:42 9/4/2015 - Πηγή: AEK365

Δεν ξέρω για εσάς φίλοι μου, εγώ πάντως έκανα ανάσταση από τη Μεγάλη Τετάρτη. Μόλις διάβασα στο protothema.gr το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ με τίτλο: «Δικαίωση του Βαγγέλη Μαρινάκη για την υπόθεση "Coriopolis"» πήρα τη λαμπάδα μου και τσούγκρισα από τη χαρά μου ένα αυγό με το καπέλο του Ασβεστά.

Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης παραλίγο να ψήσω και το αρνί μόλις είδα τα πανηγυρικά πρωτοσέλιδα

του «Γαύρου», του «Πρωταθλητή» και των άλλων παιδιών. Επιτέλους αποδόθηκε δικαιοσύνη. Διαβάστε τι λένε οι ερυθρόλευκοι κύκλοι να χαρείτε και εσείς:
«Ως δικαίωση του Βαγγέλη Μαρινάκη "έναντι του πολέμου λάσπης και προβοκάτσιας που δέχθηκε όλα αυτά τα χρόνια" χαρακτηρίζουν ερυθρόλευκοι κύκλοι τα δημοσιεύματα που ασχολούνται με το πόρισμα του Εισαγγελέα Εφετών κ. Πούλιου, σύμφωνα με το οποίο προτείνεται η απαλλαγή του διοικητικού ηγέτη της πειραϊκής ομάδας από τις κατηγορίες για την υπόθεση "Coriopolis"».

Για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα αμέσως τι εννοούν οι κύκλοι γιατί δεν ήξερα ότι είχε εμπλακεί το όνομα του προέδρου και στο "Coriopolis". Δεν το είχα διαβάσει πουθενά και επειδή ξέρω ότι τα ελληνικά ΜΜΕ είναι πιο ανεξάρτητα και απ' το «Ριζοσπάστη» θεώρησα δεδομένο ότι δεν υπάρχει θέμα.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα