Ο Βαλντές δεν υπέγραψε στην Μονακό

16:42 21/2/2014 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Star αναφέρει πως η Μάντσεστερ Σίτι ασχολείται ακόμα με την περίπτωση του Νέλσον Βαλντές ο οποίος δεν υπέγραψε προσύμφωνο με την Μονακό.
Υπενθυμίζεται πως στο τέλος της σεζόν ο Ισπανός διεθνής τερματοφύλακας θα φύγει το καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα καθώς δεν έχει δεχτεί την πρόταση ανανέωσης.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του βρετανικού Μέσου, ο Βαλντές έχει μια

προφορική συμφωνία με την Μονακό. Υπήρχε μια προθεσμία για να υπογράψει ο Βαλντές ένα δεσμευτικό προσύμφωνο με την ομάδα της Ligue 1, αλλά η ημερομηνία πέρασε και η υπογραφή δεν μπήκε.
Αυτό έχει θυμώσει τον εκατομμυριούχο ιδιοκτήτη της Μονακό, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ο οποίος θέλει η ομάδα του να στέψει την προσοχή της στον τερματοφύλακα του Ανόβερου, Ρον Ρόμπερτ Τσίλερ.
Από αυτό η Σίτι, όπως υποστηρίζει η βρετανική εφημερίδα, θέλει να επωφεληθεί και να προσπαθήσει να πάρει τον παίκτη στο «Etihad».
Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι ο βασικός τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι και της Εθνικής Αγγλίας, Τζο Χαρτ, δεν έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του προπονητή της ομάδας, Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα