Ο Βαλλιανάτος αποκαλύπτει τους gay υποψήφιους δημάρχους

14:28 26/2/2014 - Πηγή: AEK365

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Γρηγόρη Βαλλιανάτου για gay υποψηφίους δημάρχους στην Αθήνα.
Ο δημοσιογράφος, μετά την εξομολόγησή του ότι είναι οροθετικός, ανέφερε ότι ήταν συνοδός ανδρών για μεγάλα χρηματικά ποσά, αλλά και ότι υπάρχουν και άλλοι συνυποψήφιοί του που είναι ομοφυλόφιλοι.
Σε χθεσινή εμφάνισή του στο σταθμό Kontra, μέρος της οποίας προέβαλλε το Πρωινό, έρχεται να προκαλέσει και πάλι. Ο ίδιος κατονόμασε έναν υποψήφιο λέγοντας ξεκάθαρα το όνομά του. Όταν ο παρουσιαστής του απάντησε: «Είμαι 20 χρόνια στο πολιτικό ρεπορτάζ και δε ξέρω κάτι τέτοιο», ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος απάντησε: «Πρέπει να σας το πει δηλαδή;».
Στη συνέχεια, ο ίδιος, στον προσωπικό του λογαριασμό, στο facebook, απαντώντας σε σχόλιο διαδικτυακού του φίλου, κατονόμασε και δεύτερο υποψήφιο, γράφοντας μάλιστα πως ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά τις προτιμήσεις των συνυποψηφίων του και πως δεν είναι θέμα ταμπού για πολλούς.
Υπενθυμίζει δε πως τις "αποκαλύψεις" αυτές τις είχε δημοσιοποιήσει και προ ημερών, σε συνέντευξή του σε ηλεκτρονικό περιοδικό, παραθέτοντας μάλιστα τις τότε ερωταπαντήσεις. Τότε, ερωτηθείς για ποιο λόγο και ειδικά στα social media, άνθρωποι ακόμα και από την ίδια την gay κοινότητα, αντί να επικροτήσουν τη στάση του, του επιτέθηκαν και μίλησαν για στυγνή ψηφοθηρία, είχε απαντήσει πως οι περισσότεροι ηθελημένα αγνοούν και το πρόβλημα του AIDS, αλλά και τον αυτοπροσδιορισμό τους ως straight και gay. Ενώ ως προς τους άλλους υποψηφίους για τη Δημαρχία της Αθήνας και το εάν υπάρχουν άλλοι gay, είχε και τότε απαντήσει: "Ναι, υπάρχουν κι όλος ο κόσμος τους ξέρει"...
Σε κάθε περίπτωση οι συγκεκριμένες αναφορές του κ. Βαλλιανάτου σήμερα αναπαρήχθησαν από αρκετά Μέσα Ενημέρωσης, έχουν τύχει αρνητικού σχολιασμού από πολλούς.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα