Ο Τζιτζικώστας νέος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας

17:16 5/1/2013 - Πηγή: AEK365

Με 33 ψήφους έναντι 17 του Διονύση Ψωμιάδη, η παράταξη της πλειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας εξέλεξε τον Απόστολο Τζιτζικώστα ως τον νέο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας θα πάρει την θέση του Παναγιώτη Ψωμιάδη που κηρύχθηκε έκπτωτος έπειτα από την καταδίκη του για μείωση

προστίμου σε έμπορο καυσίμων.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας τόνισε: " Η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αλλάζει σελίδα. Κρατάμε τα καλά και αφήνουμε πίσω όσα μας πλήγωσαν. Ενωμένη όλη η ομάδα των αντιπεριφερειαρχών και των περιφερειακών συμβούλων θα δουλέψουμε σκληρά, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τους πολίτες της περιφέρειας μας. Θα δώσουμε μάχη για τον επόμενο ενάμισυ χρόνο απέναντι στα προβλήματα και να είστε βέβαιοι ότι θα πετύχουμε".
Από την πλευρά του, ο έκπτωτος περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης έσπευσε να συγχαρεί τον κ. Τζιτζικώστα λίγο μετά την έναρξη της καταμέτρησης των ψήφων δηλώνοντας: "Καλή επιτυχία στον Απόστολο. Ενωμένοι είμαστε δίπλα του. Κάποιες δυνάμεις θεωρούν ότι τελείωσαν τον Π. Ψωμιάδη. Ο Ψωμιάδης δεν τελείωσε, δηλώνει παρών, ακόμα πιο δυνατός για τις αξίες μας, τα παιδιά μας και την πατρίδα. Προέχει η παράταξη και η ενότητα".

Keywords
Τυχαία Θέματα