Ο τρόμος Μαρινάκη - Σαββίδη και ο... Καλαντζής

09:37 27/6/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για τον τρόμο που επικρατεί στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ για την ΑΕΚ που σηκώνεται έχει πρώτο θέμα η εφημερίδα γράφοντας: "Ο Μαρινάκης θέλει μόνο η ομάδα του να έχει γήπεδο - στρούγκα και τρέμει στην ιδέα και μόνο πως η Ένωση θα αποκτήσει

σε δύο χρόνια το καλύτερο γήπεδο της χώρας που θα είναι παράλληλα και έδρα - κολαστήριο. Ο Σαββίδης πίστευε μέχρι πρότινος πως θα είναι ο μοναδικός που θα αμφισβητήσει στο άμεσο μέλλον την κυριαρχία του Ολυμπιακού, αλλά του προέκυψε... Τίγρης και τον έχει καταβάλλει αμόκ. Κυρίως όμως τα αφεντικά του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟΚ γνωρίζουν το τεράστιο επιχειρηματικό μέγεθος του Δημήτρη Μελισσανίδη κι έχουν αντιληφθεί πως η ΑΕΚ που έρχεται δεν θα έχει καμία σχέση με την ΑΕΚ που ήξεραν και που ήθελαν τα τελευταία χρόνια". Στα μεταγραφικά η ΩΡΑ γράφει: "Απαντά ο Καλαντζής. Νέα επαφή σήμερα με τον Λυμπερόπουλο που θα του προτείνει διετές συμβόλαιο. Από σήμερα ο Μπάγεβιτς στην Αθήνα που τα λέει αύριο με Λυμπερόπουλο και τηλεφωνικώς με Δέλλα που πάει στη Ρόδο και θέτουν σε προτεραιότητα τις μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας".

SPORTDAY

Για τον Καλαντζή που "είναι κοντά στο "ναι" στην ΑΕΚ", γράφει η εφημερίδα, ενώ για τον Τάιπ αναφέρει ότι ο παίκτης τονίζει πως θα περιμένει μία εβδομάδα ακόμα την Ένωση. Πιο αναλυτικά: "Πολύ κοντά στο να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα είναι ο Χρήστος Καλαντζής. Η ΑΕΚ είναι σε επαφές με τον πρώην επιθετικό του Αστέρα Τρίπολης, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για σχεδόν ολοκληρωμένη μεταγραφή. Ο παίκτης, είναι πολύ πιθανό, να συναντηθεί σήμερα με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπάρξει συμφωνία για τριετές συμβόλαιο.

Ο Καλαντζής, που μέχρι πριν από λίγο καιρό σκεφτόταν να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της «Ενωσης», καθώς αυτή τη στιγμή μοναδικός επιθετικός, επί της ουσίας, είναι ο Παυλής.

Στο... περίμενε έχει η ΑΕΚ τον Τζακ Τάουπ. Ο Ολλανδός επιθετικός περιμένει πρόταση από την «Ενωση» και όπως τόνιζε χθες, «θα είμαι στην αναμονή για μια εβδομάδα». Είναι φανερό ότι στην ομάδα περιμένουν να γίνει η σύσκεψη κορυφής ανάμεσα με την παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς (σ.σ. πιθανότατα αύριο), προκειμένου να παρθεί απόφαση και για το συγκεκριμένο θέμα και να γίνει γνωστό, αν τελικά, ο «δικέφαλος» θα κινηθεί για την απόκτηση του πρώην φορ της Φόλενταμ. Μέσα στα επόμενα 24ωρα, το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει.

Την ίδια στιγμή, επιθετικοί από τη Β΄Ισπανίας και από το Βέλγιο βρίσκονται στην «κιτρινόμαυρη» λίστα, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά ονόματα".

LIVE SPORT

Για τον Καλαντζή γράφει η εφημερίδα: "Βλέπει Καλαντζή", τονίζει και προσθέτει: "Ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ ο πρώην φορ του Αστέρα".

GOAL

Στο ίδιο μήκος κύματος και το GOAL: "Πίεση σε Καλαντζή ασκεί η ΑΕΚ. Ο Λυμπερόπουλος προσπαθεί να πείσει τον 31χρονο παίκτη που έχει ανακοινώσει ότι σταματά".

Keywords
Τυχαία Θέματα