Ο Θεοδωράκης απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ με άρθρο Βαρουφάκη

18:10 20/3/2015 - Πηγή: AEK365

Έναν... απροσδόκητο τρόπο επέλεξε ο Σταύρος Θεοδωράκης για να απαντήσει σε όσους επιχειρηματολογούν υπέρ της επιστροφής στη δραχμή.

Από το βήμα της Βουλής ο επικεφαλής «του Ποταμιού» επέλεξε να απαντήσει στην πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ που ομιλεί περί της αναγκαιότητας επιστροφής στην δραχμή

χρησιμοποιώντας απόσπασμα από παλαιότερο άρθρο του σημερινού υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη. «"Σε είκοσι λεπτά θα είχαν στεγνώσει όλα τα ΑΤΜ - οι ουρές στις τράπεζες θα ήταν ατελείωτες και μετά από μια ώρα οι τράπεζες θα κατέβαζαν τα ρολά - η οικονομία θα κατέρρεε - η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα απέσυρε την υποστήριξη και οι τράπεζες δε θα ξανάνοιγαν τις πόρτες τους- η χώρα θα είχε βυθιστεί στο απόλυτο σκότος - η φτώχεια θα εισέβαλε στο 80% των νοικοκυριών - το ρολόι θα γύρναγε πίσω πολλές δεκαετίες"» είπε για να προσθέσει «Και πριν αρχίσετε να αντιδράτε σας λέω ότι είναι άρθρο του κ.Βαρουφάκη στο protagon τον Απρίλιο του 2011. Θα μου πεις: «τι κάνεις Γιάνη μου για να μη ζήσουμε τον εφιάλτη». Και θα συμφωνήσω».

Keywords
Τυχαία Θέματα