Ο Τατσόπουλος απαντά για την... «μισή Αθήνα»

13:09 29/11/2012 - Πηγή: AEK365

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε ο Πέτρος Τατσόπουλος σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με αφορμή τις αντιδράσεις που προκάλεσε η φράση του "Έχω πηδήξει την μισή Αθήνα".
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε πως έδωσε μία συνέντευξη 2.000 λέξεων από την οποία απομονώθηκαν 11 λέξεις. "Τους πολιτικούς πρέπει να τους αποφασίσουμε πώς τους θέλουμε. Να μιλούν αυθόρμητα με μεγάλο κίνδυνο να κάνουν και γκάφες; Ή θέλουμε να είναι σιδερωμένοι και να λένε

το κομματικό τους ποίημα; Ας αποφασίσουμε" τόνισε.
Απαντώντας σε όσους έκαναν αναφορά σε σεξιστικά σχόλια δηλώνει: "Ανάμεσα στις σχολές που πήγα, ήταν και αυτή των Κοινωνικών Λειτουργών. Για χρόνια άκουγα πώς μιλούν οι γυναίκες μεταξύ τους όταν απουσιάζουν οι άνδρες. Το έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα το έχω ακούσει από πολλά γυναικεία χείλη και μάλιστα στην ενεργητική φωνή".
Μάλιστα, δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει και τον κ. Πάγκαλο ο οποίος είχε δηλώσει πως ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να τον διώξει με τις κλωτσιές: "Ο Πάγκαλος είναι εξαιρετική περίπτωση Νεοέλληνα. Ξεκινά πολύ χαλαρά στην εκπομπή του Mega. Με την καλημέρα για κολατσιό ρίχνει μπινελίκια" αναφέρει.
Ενώ συνεχίζει τονίζοντας: "Αφού παραδέχεται ο ίδιος στα πρώτα λεπτά ότι αυτή τη φράση περί μισής Αθήνας την είχε πει και ο ίδιος στο παρελθόν μαζί με τον μακαρίτη τον Τάσο Παππά, τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου, μετά μεταμορφώθηκε σε δόκτωρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ".
Είπε, επίσης ότι κάποτε εκτιμούσε τον αυθορμητισμό του Πάγκαλου, αν και διαφωνούσε με τις ιδέες του, και ότι είχε γράψει σχετικά: "Αν στη Βουλή είχαμε 300 Πάγκαλους θα γινόμασταν Ταϊβάν κι αν είχαμε 300 Αβραμόπουλους θα είχαμε τη φινέτσα νεκροταφείου".

Keywords
Τυχαία Θέματα