Ο Ταραντίνο «τα πήρε» άσχημα και παρατάει το γουέστερν που σχεδίαζε

14:19 22/1/2014 - Πηγή: AEK365

Και εκεί που όλοι χαρήκαμε όταν μάθαμε πως ο Ταραντίνο ετοιμάζει ένα νέο γουέστερν με τίτλο «The Hateful Eight», τώρα πρέπει να το ξεχάσουμε!

Ο Ταραντίνο, λίγες μέρες αφού ανακοίνωσε τη νέα του ταινία, τώρα λεει ότι «παγώνει» τα πάντα γιατί κάποιος διέρρευσε το σενάριο! Μιλώντας στον δημοσιογράφο Μάικ Φλέμινγκ υποστήριξε ότι είναι τόσο ταραγμένος από αυτή την «προδοσία», όπως τη χαρακτήρισε, που αποφάσισε να μην σκηνοθετήσει αυτή την ταινία.

«Είμαι πολύ, πολύ στενοχωρημένος.

Τελείωσα ένα σενάριο, ένα προσχέδιο και δεν σχεδίαζα να αρχίσω τα γυρίσματα μέχρι τον επόμενο χειμωνα σε ένα χρόνο. Το έδωσα σε έξι ανθρώπους και προφανώς διέρρευσε». Όπως λέει έμαθε ότι ο ατζέντης του άρχισε να λαμβάνει τηλέφωνα από άλλους ατζέντηδες που ήθελαν να κλείσουν τους πελάτες τους για ένα ρόλο στην ταινία.

Όπως λέει, το σενάριο το είχε δώσει σε έναν από τους παραγωγούς του Django Unchained, τον Ρέτζι Χάντλιν, ο οποίος προφανώς άφησε έναν ατζέντη να μπει στο σπίτι του και να το διαβάσει.

«Αυτό ήταν προδοσία, αλλά όχι καταστροφική, γιατί ο ατζέντης τελικά δεν πήρε το σενάριο. Επίσης το είχα δώσει σε τρεις ηθοποιούς. Τον Τιμ Ροθ, για τον οποίο είμαι σίγουρος ότι δε το διέρρευσε, το Μάικλ Μάντσεν και τον Μπρους Ντερν. Κάποιος από τους άλλους δυο άφησε τον ατζέντη του να το διαβάσει κι αυτός το αποκάλυψε σε όλο το Χόλιγουντ», λέει ο Ταραντίνο.

Έτσι, αποφάσισε να μην γυρίσει την ταινία τουλάχιστον για τα επόμενα πέντε χρόνια. Πάντως, όπως λέει, σκοπεύει να εκδώσει ένα βιβλίο με την ιστορία.

«Θα το δημοσιεύσω. Τελείωσα μ' αυτό. Θα προχωρήσω παρακάτω. Έχω ακόμα 10 ιστορίες στο μυαλό μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα