«Ο Ταχτσίδης μου θυμίζει Ρεδόνδο»

19:56 3/8/2012 - Πηγή: AEK365

Τον Παναγιώτη Ταχτσίδη αποθέωσε ο γενικός διευθυντής της Ρόμα, Φράνκο Μπαλντίνι που δεν δίστασε να τον παρομοιάσει ακόμα και με τον μεγάλο Φερνάνδο Ρεδόνδο.

«Ολοι είδατε το ταλέντο του Ταχτσίδη πέρυσι στην Serie B με την Βερόνα. Μου θυμίζει τον Ρεδόνδο αν και είναι ιεροσυλία να κάνει μια τέτοια σύγκριση. Ο παίκτης όμως έχει τρομερά προσόντα και τον ζήτησε επίμονα ο προπονητής μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπαλντίνι.

Ενθουσιασμένος ο Ταχτσίδης είπε: «Αποτελεί έκπληξη για μένα ότι βρίσκομαι εδώ, είναι κάτι που δεν περίμενα.

Η προσαρμογή μου στην ομάδα πάει καλά. Δεν είμαι έτοιμος να παίξω βασικός αλλά να βοηθήσω την ομάδα και να βελτιωθώ. Μου αρέσει πολύ η συνεργασία με τον Ζέμαν γιατί είναι ένας προπονητής που προωθεί τους νέους παίκτες. Θα περιμένω την σειρά μου.

Έχοντας ως συμπαίκτη έναν παίκτη σαν τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι μπορείς να μάθεις πολλά για την θέση του κεντρικού χαφ και να βελτιωθείς. Δεν με ενδιαφέρει ο εαυτός μου αλλά η ομάδα. Το είπα στον προπονητή και μου είπε να αρχίσω το τρέξιμο. Δεν έχω πρόβλημα να παίξω μπροστά από τους αμυντικούς αν και στην Ελλάδα αγωνιζόμουν και ως πλεϊ μέικερ».

Keywords
Τυχαία Θέματα