Ο συνάδελφος Άρης Ασβεστάς υποψήφιος σύμβουλος στον Δήμο Βύρωνα

19:08 11/5/2014 - Πηγή: AEK365

Με τον συνδυασμό «Νέα Εποχή Βύρωνα» του υποψήφιου Δημάρχου Βύρωνα, ιατρού Χρήστου Γώγου , είναι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου, ο δημοσιογράφος Άρης Ασβεστάς.
Ο Άρης Ασβεστάς γεννήθηκε, πήγε σχολείο, μεγάλωσε και ανέπτυξε πολιτική σκέψη στον Βύρωνα, μια κατ' εξοχήν προσφυγική γειτονιά, όπως προσφυγικές είναι άλλωστε και οι ρίζες του ιδίου.
Αποφάσισε να στηρίξει με την υποψηφιότητά

του τον υποψήφιο Δήμαρχο και νυν αντιδήμαρχο πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου Βύρωνα και διακεκριμένο νευροχειρουργό, Χρήστο Γώγο, καθώς θεωρεί πως αποτελεί με διαφορά την πιο σοβαρή επιλογή για την πόλη και τον άνθρωπο που μπορεί να εγγυηθεί την επόμενη μέρα της, έχοντας την εμπειρία αλλά και τα διαπιστευτήρια από τις θητείες του στα δημοτικά συμβούλια της τελευταίας 16ετίας.
Γεννημένος το 1977 και ασχολούμενος επαγγελματικά με τη δημοσιογραφία από το 1999, ο Άρης Ασβεστάς καλύπτει από το ξεκίνημα της καριέρας του τα ευαίσθητα και ιδιαίτερα ρεπορτάζ των θεσμικών οργάνων του ποδοσφαίρου, της διαιτησίας, της αθλητικής δικαιοσύνης και της πολιτικής στον αθλητισμό.
Ήταν και παραμένει πάντα στο μάχιμο ρεπορτάζ, καθώς η ερευνητική-αποκαλυπτική-καταγγελτική δημοσιογραφία είναι η μόνη δημοσιογραφία που αναγνωρίζει ως... κανονική!
Εργάζεται σε μία από τις σοβαρότερες και μεγαλύτερες αθλητικές ιστοσελίδες, στο contra.gr, καθώς και στην εφημερίδα Ώρα των Σπορ. Στο παρελθόν, έχει εργαστεί επί σειρά ετών στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εφημερίδα Sportime μέχρι το τέλος της...
Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), του οποίου διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου το διάστημα 2012-2013, έχοντας εκλεγεί με ευρύτατη αποδοχή από το σύνολο των συναδέλφων του.
Είναι, τέλος, εκ των ιδρυτικών μελών της κίνησης «Βύρωνας 2020», η οποία σε αυτές τις δημοτικές εκλογές στηρίζει με τα μέλη της και τις δυνάμεις της την υποψηφιότητα του Χρήστου Γώγου.

Keywords
Τυχαία Θέματα