Ο Στεφάνου έδινε το πριμ

14:02 13/3/2012 - Πηγή: AEK365

Το θέμα με το πριμ-φάντασμα έσκασε σαν «βόμβα», δύο μέρες μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και την πανάξια νίκη της ΑΕΚ. Το γεγονός πως στη συνάντηση της Παρασκευής δεν ειπώθηκε στους αρχηγούς το όνομα του ανθρώπου που θέλει να πριμοδοτήσει επικράτηση της Ένωσης, τους ανάγκασε να αρνηθούν τα όποια χρήματα, εφόσον δεν ενημερωθούν από πού προέρχονται. Μετά λοιπόν την αποκάλυψη του συγκεκριμένου θέματος, αναγκαστικά έπρεπε να διαρρεύσει το ποιος δίνει τα λεφτά, καθώς όπως εύστοχα τόνισε και ο Ανδρέας Δημητρέλος, είναι λογικό το μυαλό

πολλών να πήγε... αλλού. Ωστόσο, τα 100.000 ευρώ, που ήταν το πριμ, προερχόντουσαν από τον Δημήτρη Στεφάνου, αναπληρωματικό μέλος στο Δ.Σ. των Supporters. Το όνομα του εν λόγω εφοπλιστή είχε ακουστεί παλιότερα και σε εμπλοκή του με την ΠΑΕ, ωστόσο προτίμησε να ακολουθήσει το εγχείρημα των Supporters και μέσω εκεί να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Στεφάνου δεν ήθελε, για προσωπικούς λόγους, να βγει στη δημοσιότητα το όνομά του και για αυτό ζήτησε να διατηρηθεί η ανωνυμία του. Όπως υποστηρίζουν από την ΠΑΕ, το όνομά του θα γινόταν γνωστό στους παίκτες μετά το ντέρμπι (κατά κάποιους οι παίκτες είναι ήδη ενήμεροι από χθες) και εν συνεχεία τα χρήματα αυτά θα μοιραζόντουσαν αναλογικά στον καθένα. Μάλιστα, πρόθεση του κ. Στεφάνου είναι να πάει στην προπόνηση της Πέμπτης και να δώσει το ποσό των 100.000 ευρώ, αφού σκοπός του δεν είναι να... κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά να κάνει πράξη τη δέσμευσή του και να βοηθήσει οικονομικά τους παίκτες.

Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές κράτησαν αντρίκια στάση όσο δεν γνώριζαν ποιος είναι ο εν λόγω άνθρωπος που ήθελε να πριμοδοτήσει τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, θα πρέπει να τονιστεί πως η εξαιρετική τους εμφάνιση ήταν «προϊόν» πάθος και θέλησης και όχι επειδή περίμεναν κάποιο πριμ, αφού ήδη το είχαν αρνηθεί. Πλέον, με τα δεδομένα να αλλάζουν και με το όνομα του Στεφάνου να γίνεται γνωστό, πιθανότατα θα αποδεχτούν αυτά τα χρήματα που θα είναι μία καλή «ένεση» στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα