Ο Σιζέφσκι σταμάτησε συνέντευξη για χάρη του Γιαννάκη

10:56 10/9/2014 - Πηγή: AEK365

Στο "Παλάου Σαν Τζόρντι" της Βαρκελώνης, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ΗΠΑ-Σλοβενία (119-76) για τα προημιτελικά του Μουντομπάσκετ, εκτυλίχθηκε μια μεγάλη σκηνή με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Γιαννάκη.
Συγκεκριμένα, ο Μάικ Σιζέφσκι απαντούσε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και κάποια στιγμή ρωτήθηκε αν αισθάνεται αήττητος αυτός και η ομάδα του. Τότε, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των ΗΠΑ απάντησε "Δεν είμαστε ανίκητοι. Είμαστε μια νέα

ομάδα που θέλει το χρόνο της. Είναι δύσκολο να κερδίζεις σε αυτό το επίπεδο. Το ξέρω από το 2006. Ήταν ένα μάθημα που πήραμε. Η Ελλάδα μας έμαθε πώς πρέπει να παίζουμε σις διεθνείς διοργανώσεις.

Είναι πάντα ωραίο να έχουμε συνέντευξη Τύπου, αλλά στην αίθουσα βρίσκεται ένας από τους καλύτερους προπονητές και ένας από τους καλύτερους μου φίλους, είναι ακόμη πιο ωραία. Είναι πιο εμφανίσιμος από εμένα και για αυτό πάντα τον ζηλεύω. Κόουτς Γιαννάκη σε ευχαριστώ πολύ που είσαι εδώ".

Λίγο αργότερα, ο Σιζέφσκι τερμάτισε τη συνέντευξη Τύπου λέγοντας "Τελειώνουμε εδώ τη συνέντευξη. Θέλω να πω ένα γεια στο φίλο μου Παναγιώτη Γιαννάκη. Θέλω να τον χαιρετίσω, παρότι με κέρδισε το 2006". Αμέσως μετά κατέβηκε από τη θέση του και χαιρέτησε τον Παναγιώτη Γιαννάκη ο οποίος βρέθηκε στη Βαρκελώνη για τους προημιτελικούς της Τρίτης και θα μεταβεί στην Μαδρίτη για τους άλλους δυο προημιτελικούς.
Υπενθυμίζεται πως το 2006 στην Σαϊτάμα της Ιαπωνίας η Εθνική Ελλάδας με προπονητή τον Παναγιώτη Γιαννάκη είχε κερδίσει 101-95 τις ΗΠΑ και είχε πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Μουντομπάσκετ.

Δείτε τη σκηνή από το 20:28 του βίντεο που ακολουθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα