«Ο Σερ Άλεξ μου είπε να κουρευτώ και μετά δεν με αναγνώριζε»

16:07 19/4/2013 - Πηγή: AEK365

Το 2010 ο Μπεμπέ αποκτήθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά τα μαλλιά του δεν άρεσαν στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και, όπως αποκάλυψε ο Πορτογάλος, του ζήτησε να τα κόψει αλλά μετά δεν μπορούσε να αναγνωρίσει ποιος ήταν.

Την εφετινή σεζόν, ο Μπεμπέ αγωνίζεται δανεικός στην Ρίο Άβε και σε δηλώσεις του τόνισε: "Βρισκόμουν στα αποδυτήρια. Με κοιτούσε επίμονα. Μου ζήτησε να κόψω τα μαλλιά μου και το έκανα την ίδια μέρα. Την επόμενη μέρα στην προπόνηση δεν με αναγνώρισε. Περνούσα αρκετές φορές δίπλα του και δεν με καταλάβαινε".
Επίσης αποκάλυψε τι του είχε πει ο Σερ Άλεξ

Φέργκιουσον όταν σε μια προπόνηση ντρίπλαρε τον Ράιαν Γκιγκς: "Μια μέρα ντρίμπλαρα τον Ράιαν Γκιγκς και τότε μου είπε... πήγαινε πες στη μητέρα σου ότι έκανες αυτό το πράγμα στον Ράιαν Γκιγκς...".
Τέλος, ο Πορτογάλος εξτρέμ μίλησε για τον συμπατριώτη του, τον Νάνι, λέγοντας το εξής: " Όταν φώναζε σε έναν παίκτη, το έκανε για να αισθανθεί πως μπορεί να προσφέρει περισσότερα. Για παράδειγμα, φώναζε πολλές φορές στον Νανί. Πάντα έβρισκε λάθη σε ότι έκανε. Ίσως επειδή πίστευε πως ήταν εξίσου καλός με τον Κριστιάνο Ρονάλντο".

Keywords
Τυχαία Θέματα