Ο ΣΕΓΑΣ στα παιδικά χωριά SOS

23:46 23/12/2011 - Πηγή: AEK365

Τα παιδικά χωριά SOS στη Βάρη θα επισκεφθούν αύριο Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 οι πρωταθλητές μας Δημήτρης Χονδροκούκης, Νικόλ Κυριακοπούλου και Αθανασία Πέρρα συνοδευόμενοι από τον Γενικό Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτη Δημάκο και τους προπονητές τους.

Η επίσκεψη είναι μια πρωτοβουλία του ΣΕΓΑΣ

στην προσπάθειά του να αναδείξει το κοινωνικό πρόσωπο που απορρέει από τις αξίες του αθλητισμού και ιδιαίτερα του στίβου.

Η αντιπροσωπεία του ΣΕΓΑΣ θα μοιράσει στα παιδιά αθλητικό υλικό από τις διοργανώσεις του Μαραθωνίου ενώ παράλληλα θα μοιραστούν και παιχνίδια που αγοράστηκαν με χρήματα που συγκέντρωσαν οι εργαζόμενοι της Ομοσπονδίας. Επίσης τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και να μάθουν παίζοντας τον στίβο μέσα από το πρόγραμμα «kids athletics» μαζί με τους πρωταθλητές μας.

Στόχος της Ομοσπονδίας είναι τέτοιες πρωτοβουλίες να υλοποιηθούν όχι μόνο κατά τις ημέρες των εορτών αλλά καθ' όλη την διάρκεια της ολυμπιακής χρονιάς που ακολουθεί.

Το χαμόγελο των παιδιών είναι τόσο σημαντικό για τους ανθρώπους του ΣΕΓΑΣ καθώς και όλης της οικογένειας του στίβου αφού όλοι μαζί, Διοίκηση, εργαζόμενοι, αθλητές-τριες, προπονητές στέκονται αρωγοί παρά τις αντίξοες συνθήκες της εποχής σε τέτοιες προσπάθειες.


Keywords
Τυχαία Θέματα