Ο Ρονάλντο έστειλε γράμμα για να σώσει φίλαθλο (VIDEO)

10:43 27/9/2013 - Πηγή: AEK365

Στις 6 Αυγούστου στην διάρκεια φιλικού προετοιμασίας ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Τσέλσι, ένας φίλαθλος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο του "Sun Life Stadium" για να αγκαλιάσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Τώρα ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έστειλε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, γράμμα στον εισαγγελέα του Μαϊάμι ζητώντας να αποσύρει τις κατηγορίες που έχουν αποδοθεί στον 19χρονο.
Ο Ρόναλντ Τζόρκα είναι αλβανικής καταγωγής και έχει σοβαρό θέμα με την βίζα του για την διαμονή στην Αμερική καθώς κατηγορείται για καταπάτηση χώρου

και απρεπή συμπεριφορά.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην επιστολή του ζητά από τον εισαγγελέα να αποσύρει τις κατηγορίες με τον δικηγόρο του 19χρονου, Ρίτσαρντ Χούτζπερ, να δίνει στην δημοσιότητα την επιστολή.
Συγκεκριμένα, ο Ρονάλντο έγραψε στον εισαγγελέα το εξής: "Καταλαβαίνω την στάση σας και την σημασία του να επιβάλλονται οι νόμοι και οι κανόνες. Παρόλα αυτά, σας ζητώ με σεβασμό εσείς και οι ανώτεροι σας να σκεφτούν την απόφαση τους και να αποσύρουν τις δυο κατηγορίες που βαραίνουν αυτό τον νεαρό άντρα".
Ο ίδιος ο 19χρονος δήλωσε: "Αυτή ήταν η πρώτη φορά που πήγα στην φυλακή και δεν θέλω να ξαναπάω. Νοιάζεται αλήθεια για τους φιλάθλους του ο Ρονάλντο. Το μετανιώνω, κάποιος θα μπορούσε να είχε πληγωθεί και θέλω να αποσυρθούν οι κατηγορίες για να έχω ένα επιτυχημένο μέλλον".

Keywords
Τυχαία Θέματα