Ο ροκάς, ο Πουγιόλ και το αστέρι του χάντμπολ

20:46 9/6/2013 - Πηγή: AEK365

Μια διαφορετική συνέντευξη έδωσαν οι Χριστόφορος Μπακαούκας, Δημήτρης Καφφάτος και Αλέξης Αλβανός όπου μίλησαν για τα παιδικά τους όνειρα. Από τους τρεις μόνο ο Αλέξης Αλβανός ονειρευόταν πιτσιρικάς να γίνει αστέρι του χάντμπολ καθώς ο Μπακαούκας ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και ο Καφφάτος να τραγουδήσει ροκ και να παίξει κιθάρα σε ένα γεμάτο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους στην εφημερίδα «Goal»:

Χριστόφορος Μπακαούκας: « Μικρός ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής. Έτσι ξεκίνησα, μέχρι που ένας φίλος μου μού

είπε να δοκιμάσω χάντμπολ. Δεν ήξερα τι ήταν. Πήγα με καλά παπούτσια. O προπονητής με είδε κι απόρησε κι εγώ του είπα πως δεν ήξερα τι να φορέσω. Eκείνη τη χρονιά πήραμε το πρωτάθλημα στα μίνι και κόλλησα. Aλλά αυτό που ονειρευόμουν πάντα ήταν να μπαίνω με τη φανέλα της Mπαρτσελόνα στο "Kαμπ Nόου". Έπαιζα αμυντικός κι ήθελα να είμαι ο Πουγιόλ».

Δημήτρης Καφφάτος: «Aυτό που ονειρεύομαι είναι μια συναυλία ροκ σε ένα γεμάτο Ολυμπιακό Στάδιο. Nα παίζω κιθάρα και να τραγουδάω. Θα ήθελα να είμαι ο Pόνι Tζέιμς Nτίο ή ο Yngwie Malmsteen Nα ζήσω το συναίσθημα πάνω στη σκηνή».

Αλέξης Αλβανός: «Eγώ ήθελα να γίνω παίκτης του χάντμπολ. H μητέρα μου μού έλεγε να διαβάσω για το σχολείο, κι εγώ είχα στο μυαλό μου το χάντμπολ. Eίμαι από τους τυχερούς. Eπαιξα στο εξωτερικό και την Mπουντεσλίγκα. Oταν ήμουν στη Bέτσλαρ ήθελα να πάω στην Γκούμερσμπαχ. Περνούσαμε με το λεωφορείο έξω από την πόλη (σ.σ. το Γκούμερσπαχ είναι ουσιαστικά προάστιο της Kολωνίας) και σκεφτόμουν να παίξω εκεί. Aν μου έχει μείνει ένα ανεκπλήρωτο όνειρο είναι που δεν έπαιξα στο Kίελο. Tο έχω πει και θα το ξαναπώ. Eίδωλό μου είναι ο Στέφανσον».

Keywords
Τυχαία Θέματα