Ο Ρόμπι Γουίλιαμς νόμιζε ότι συνάντησε τον Μαραντόνα, αλλά ήταν απλώς ο σωσίας του! (ΦΩΤΟ)

23:03 15/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ο τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς έκανε μια απίστευτη γκάφα, αν και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να τους προσάψουμε 100% το σφάλμα!

Ο Γουίλιαμς ανέβασε στο ίντερνετ μια φωτογραφία του με τον Ντιέγκο Μαραντόνα λέγοντας πόσο τυχερός ήταν, μόνο που στην πραγματικότητα δεν συνάντησε τον ίδιο τον Μαραντόνα αλλά έναν Γερμανό σωσία του!

Ο Γουίλιαμς συνάντησε τον 49χρονο Abi Atici σε τουριστικό θέρετρο, στην Αυστρία, όπου έδωσε συναυλία στις 3 Μαΐου.

Αμέσως, έσπευσε να βγάλει μερικές φωτογραφίες μαζί του. Μία από αυτές την ανέβασε στο Twitter, γράφοντας: «Τι τύχη, μόλις συνάντησα τον Maradona, στο βουνό και σε μια άλλη έγραφε: «Το χέρι του Θεού συναντά τον Θεό. Μακάρι να έπαιζε και φέτος στο Soccer Aid! Maradona».

Επί 12 μέρες ο Ρόμπι Γουίλιαμς πίστευε ότι όντως συνάντησε τον Μαραντόνα μέχρι που αποκαλύφθηκε η αλήθεια. Ο 49χρονος είναι πολύ δημοφιλής στη χώρα του, καθώς ντουμπλάρει τον Μαραντόνα τα τελευταία 20 χρόνια.

«Είμαι σωσίας του Μαραντόνα. Εργάζομαι σε κατάστημα με αθλητικά είδη, αλλά τα τελευταία 20 χρόνια κάνω εμφανίσεις ως Ντιέγκο Μαραντόνα, λέει ο ίδιος.

«Με ανακάλυψαν κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της Νάπολι, το 1989. Την επόμενη ημέρα το πρόσωπό μου ήταν στις εφημερίδες, με το σχόλιο 'Και ο Μαραντόνα ήταν στο γήπεδο'. Αμέσως κατάλαβα, ότι αυτό το πρόσωπο ήμουν εγώ».

«Ο Ρόμπι ήταν στο Ischgl για τη συναυλία. Εγώ περίμενα να ανέβω στο lift, για να πάω στην κορυφή του βουνού. Ξαφνικά, πήδηξε, κάθισε δίπλα μου, με αγκάλιασε και μου είπε 'Σ'αγαπώ!'. Του είπα 'Κι εγώ Σ'αγαπω'. Και τότε με φίλησε στο μάγουλο. Ξέρετε, τώρα δεν μπορώ να πλύνω το μάγουλό μου, αφού οι γυναίκες μου ζητάνε, να με φιλήσουν στο ίδιο σημείο, που ακούμπησε εκείνος τα χείλη του. Ο Ρόμπι δεν κατάλαβε, ότι δεν ήμουν ο πραγματικός. Εγώ συζητούσα με τη γυναίκα του. Είναι πολύ καλή», προσθέτει και συνεχίζει:

«Και ο πατέρας του Ρόμπι και η Άιντα έβγαλαν τα κινητά τους και μας τράβηξαν φωτογραφίες. Δεν περίμενα, ότι ένας τόσο διάσημος σταρ θα με μπέρδευε με τον πραγματικό Μαραντόνα. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα. Δεν θα την ξεχάσω αυτή τη μέρα».

Πάντως, ο Γουίλιαμς δεν είναι ο μόνος που έχει μπερδέψει τον Atici με τον Μαραντόνα. Όμως είχε συναντήσει τον πραγματικό Μαραντόνα το 2006 κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικό σκοπό!

Στις φωτογραφίες είναι ο σωσίας του Μαραντόνα κι όπως θα δείτε είναι όντως πολύ δύσκολο να.. βρείτε τις διαφορές!

Keywords
Τυχαία Θέματα