Ο Ρόμπεν των χαμένων τελικών

14:12 7/6/2012 - Πηγή: AEK365

Στους τέσσερις τελευταίους τελικούς που έχει συμμετάσχει με εθνική ομάδα και Μπάγερν Μονάχου, ο Άριεν Ρόμπεν έχει φύγει με σκυμμένο το κεφάλι ισάριθμες φορές και ευελπιστεί στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας να πάψει να είναι ο παίκτης των χαμένων τελικών.
Υπενθυμίζεται πως ο Ρόμπεν έχει φύγει ηττημένος στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2010 κόντρα στην Ίντερ, στον τελικό του Μουντιάλ λίγους μήνες μετά κόντρα στην Ισπανία, στον εφετινό τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ καθώς και στον πρόσφατο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

κόντρα στην Τσέλσι.

Σε δηλώσεις του ο Άριεν Ρόμπεν τόνισε: "Δεν μου αρέσει ο κόσμος να λέει ότι είμαι ο παίκτης των χαμένων τελικών. Ελπίζω αυτό να αλλάξει στο EURO με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας. Είμαστε χωρίς αμφιβολία στον δυσκολότερο όμιλο της διοργάνωσης αλλά αν θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές θα πρέπει να νικήσουμε τους κυριότερους ανταγωνιστές μας από την πρώτη φάση".
Για την σημασία που έχει ο αγώνας κόντρα στην Γερμανία, ο μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου δήλωσε: "Θα είναι ξεχωριστό για εμένα το παιχνίδι κόντρα στην Γερμανία. Τους ξέρω πολύ καλά όπως και αυτοί εμένα, οπότε υπάρχει πολύ μικρό περιθώριο εκπλήξεων. Θα είναι μια μεγάλη μάχη για τους βαθμούς στον όμιλο αλλά και από ψυχολογικής πλευράς για την συνέχεια του τουρνουά. Ο στόχος της Ολλανδίας δεν μπορεί να είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου. Δεν μου αρέσει ο τίτλος του φαβορί αλλά οφείλουμε να πορευτούμε με αυτόν γιατί αυτό υπαγορεύει η παρουσία μας τα τελευταία χρόνια".
Όπως έχει γίνει γνωστό από τις προηγούμενες μέρες σε περίπτωση που η Ολλανδία κερδίσει πέναλτι, το τεχνικό επιτελείο έχει αποφασίσει να μην το εκτελέσει ο Ρόμπεν λόγω κακού προηγούμενου με τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό ωστόσο να ερωτάται τι θα κάνει αν του ζητηθεί να στήσει την μπάλα στην άσπρη βούλα. Όπως δήλωσε ο Ρόμπεν: "Εάν χρειαστεί να αναλάβω την εκτέλεση ενός πέναλτι και μου το ζητήσει ο προπονητής μου, θα το κάνω χωρίς φόβο. Είμαι επαγγελματίας και πρέπει να κοιτάω μπροστά.".

Keywords
Τυχαία Θέματα