«Ο προπονητής ξέρει καλύτερα»

17:59 23/11/2012 - Πηγή: AEK365

Το γεγονός ότι απουσιάζει από τα πλάνα του Έβαλντ Λίνεν το τελευταίο διάστημα σχολίασε ο Δημήτρης Γροντής, ο οποίος -αν και ήταν από τις... αποκαλύψεις της προετοιμασίας- δεν έχει καταφέρει να εδραιώσει την παρουσία του στις αποστολές της ομάδας.
«Ο προπονητής ξέρει καλύτερα απ' τον καθένα τι είναι καλύτερο για την ομάδα. Εγώ κάνω αυτό που πρέπει, δουλεύω σωστά και όταν μου δοθεί η ευκαιρία θέλω να είμαι έτοιμος για να τον δικαιώσω. Παρά να μένω χωρίς αγωνιστική δράση είναι προτιμότερο που αγωνίζομαι με τη β' ομάδα», τόνισε

χαρακτηριστικά ο Γροντής στη NOVA.
Από εκεί και πέρα, ο νεαρός άσος μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ στη Βέροια, αλλά και το ματς που ακολουθεί με τον Λεβαδειακό: «Στο παιχνίδι με τη Βέροια τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, καταφέραμε να τις μετουσιώσουμε σε γκολ. Αυτό έκανε πιο εύκολο το παιχνίδι μας και ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Σίγουρα μπορούμε να κάνουμε ένα νικηφόρο σερί. Έχουμε τις δυνατότητες, αλλά τώρα υπάρχει μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Κοιτάμε αυτό πρώτα και μετά τη συνέχεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα