Ο προεδρούκος, το ουίσκι και η μήνυση

16:26 19/1/2013 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ" αποκάλυψε περιστατικό που εκτυλίχθηκε την βραδιά της ψηφοφορίας για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής ανάμεσα στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο.
Ο πρόεδρος της Βουλής, σε κάποιο διάλλειμα της διαδικασίας, είχε καλέσει στο γραφείο του εκπροσώπους των κομμάτων για να συμφωνήσουν στην διαδικασία της ψηφοφορίας όταν ο Πάνος Καμμένος

είπε στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, τσιμπώντας του μάλιστα το μάγουλο, το εξής: "Προεδρούκο μου βάλε ένα ουίσκι".
Οι 15 εκπρόσωποι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο γραφείο πάγωσαν. "Πάνο σοβαρέψου. Δεν είμαστε στα μπουζούκια" φέρεται ότι απάντησε αυστηρά ο κ. Μεϊμαράκης για να λάβει το αφοπλιστικό σχόλιο του κ. Καμμένου: "Ελα μωρέ τώρα. Καλά, θα το πω στη Βούλα (σ.σ. γραμματέας του Μεϊμαράκη)".
Με αφορμή το δημοσίευμα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση κατά του ΔΟΛ με τον Πάνο Καμμένο να γράφει το εξής μήνυμα στο Twitter: "ο βρόμικος πόλεμος έχει και συνέπειες και τις γνωρίζετε στον ΔΟΛ. Τους φανταστικούς διαλόγους με τον πρόεδρο της Βουλής στην δικαιοσύνη".
Η ανακοίνωση του κόμματος:
"Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη κατά του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, με αφορμή τα δημοσιεύματα λάσπης σε βάρος τους. Οι συκοφαντικές επιθέσεις δεν πρόκειται να μας φιμώσουν.
Στο παρελθόν, μετά από την παράκληση του κ. Ψυχάρη, δεν εκτελέσαμε δικαστική απόφαση εναντίον τους.
Τα ψέματα τελείωσαν, όλα έχουν όριο".

Keywords
Τυχαία Θέματα