Ο Πολ Ινς και τα... σενάρια για Ολυμπιακό

08:33 27/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Πολ Ινς βρίσκεται στη χώρα μας, ξεναγήθηκε από τον Κριστιάν Καρεμπέ στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού και σενάρια θέλουν τον ταλαντούχο γιο του να ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους».


Ο παλαίμαχος Άγγλος άσος και μέχρι πρότινος τεχνικός της Μπλάκπουλ, βρίσκεται αυτές τις μέρες στη χώρα μας και την ξενάγησή του έχει αναλάβει προσωπικά ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Συγκεκριμένα φέρεται να είναι στην Αθήνα το τελευταίο διήμερο, διάστημα όπου μεταξύ άλλων είδε και τις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού, ενώ εμφανίζεται να μετέβη και στο «Γ.Καραϊσκάκης».


Την ίδια στιγμή υπάρχουν σενάρια που σύμφωνα με τον «Γαύρο» συνδέουν τον εξαιρετικά ταλαντούχο γιο του με τους Πειραιώτες. Πρόκειται για τον περιζήτητο στο Νησί, 22χρονο Τόμας Ινς, που αγωνίζεται ως επιθετικός και την τελευταία τριετία είχε στη Μπλάκπουλ 100 συμμετοχές με 31 γκολ και 27 ασίστ! Τον περασμένο Γενάρη ωστόσο παραχωρήθηκε δανεικός στην Κρίσταλ Πάλας, έναντι ποσού μάλιστα που φέρεται να φτάνει τα 1,3 εκατ. ευρώ, δείγμα και της μεγάλης αξίας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα