Ο Πετρόπουλος στο στόχαστρο της Μετς

10:33 29/3/2014 - Πηγή: AEK365

Τις µετοχές του να παίρνουν και πάλι ανοδική πορεία βλέπει τη φετινή σεζόν ο Αντώνης Πετρόπουλος. Ο επιθετικός του Απόλλωνα πραγµατοποίησε µια ακόµα εξαιρετική εµφάνιση στο φετινό πρωτάθληµα κόντρα στον ΠΑΟΚ και µάλιστα σε µια αναµέτρηση που υπήρχαν πάνω του καρφωµένα τα µάτια ενός ανθρώπου από τη Μετς (η οποία ετοιµάζεται να επιστρέψει µετά από χρόνια στο Σαµπιονά).

Σύµφωνα µε πληροφορίες, ο εκπρόσωπος του γαλλικού συλλόγου είχε έρθει για λογαριασµό του 28χρονου επιθετικού και έµεινε εντυπωσιασµένος

από την παρουσία του. Μάλιστα οι δύο πλευρές τα είπαν για κάποια λεπτά µετά το φινάλε του αγώνα, µε τους Γάλλους να εµφανίζονται πλέον ιδιαίτερα ζεστοί για τον ποδοσφαιρστή της «ελαφράς ταξιαρχίας» που ούτως ή άλλως µένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Ο ίδιος ο Πετρόπουλος βλέπει µε καλό µάτι την προοπιτική του εξωτερικού, αλλά προς το παρόν όπως λέει ο ίδιος «προέχει η προσπάθεια που κάνουµε για να σωθεί η οµάδα». Πλέον οι «κυανόλευκοι» στρέφουν το βλέµµα τους στην εκτός έδρας αναµέτρηση µε τον Πανθρακικό όπου είναι υποχρεωµένοι να κυνηγήσουν τη νίκη.

Πηγή: goal

Keywords
Τυχαία Θέματα